Στις πρώτες εκδόσεις του προγράμματος υπήρχε η επιλογή "clean all except storage". Στις τελευταίες υπάρχουν "clean all", "clean all except data" και "clean all and lock". Με άλλα λόγια, εάν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση χωρίς να διαγραφούν τα δεδομένα στην εσωτερική μνήμη (μουσική, φωτογραφίες κτλ), δεν υπάρχει τρόπος έτσι; Ή θα πρέπει να σβηστούν όλα ή μαζί με την internal storage να παραμείνουν και τα personal data (μηνύματα, δεδομένα εφαρμογών, ρυθμίσεις κτλ.)
Προσπαθησα να περασω τη νεα aroma ρομ στο Kenzo μου με twrp αλλα μπρικαρε.
Κανει συνεχεια restart και δεν κανει boot ουτε στο twrp.
Μπαινω στο fastboot αλλα το miflash μου βγαζει το εξης error : "Ακαθοριστο σφαλμα(0x80004005: FAILED (remote: Critical partition flashing is not allowed)
Πηγα να περασω την τελευταια arΩma (και απο MIUI8 ελληνικη να παω σε MIUI 9). Εκανα wipe τα davlick cash/cash και εκανα εγκατασταση μεσα απο το TWRP την V9 7.10.26. Τελειωσε και στην επανεκινηση εμεινε με μαυρη οθονη. Το εκλεισα και απο τοτε κανει loop. Βγαζει το mi logo, δονειται και ξανασβηνει.
Προσπαθω λοιπον τωρα να περασω την ιδια rom μεσω του MiFlash και μου βγαζει αυτο το error.
Προσπαθω τωρα να ξεκλειδωσω (ξανα) τον bootloader αλλα δεν....
Μου βγαζει μνμ οτι δεν εχω συνδεσει το τηλεφωνο, ενω στα win devices το βλεπει σαν "android phone/bootloader interface"
Στο dos ομως δινω "fastboot devices" και μου τη δειχνει, αρα θεωρω οτι ο driver ειναι σωστος.
Κατεβασα και το τελευταιο MIUnlick (2.3.803.10) αλλα τπτ.
μονο σε fastboot με βαζει και τη συσκευει την βλεπει το pc κανονικα και o driver φαινεται να δουλυει σωστα μιας και σε command line μου εμφανιζει την fastboot device
Είσαι σε σειρά προτεραιότητας περιμένω προσωπικό μήνυμα από άλλο μέλος του forum να βοηθήσω, πιστεύω να την καθαρίσω γρήγορα την μπουγάδα και να έρθω και σε βοήθεια σου, στείλε μου προσωπικό μήνυμα όμως καλού κακού.
εχω δοκιμασει και το MiFlash unlock v1.1 με το οποιο ειχα κανει το unlock της συσκευης την πρωτη φορα.
αυτο σε αντιθεση με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης, λεει οτι βλεπει συνδεδεμενο mi phone. Παταω το unlock και αρχιζει να μετραει. Στο 50% του verifying device σταματα και βγαζει error "couldn't verify device. please upgrade your tool."