Νενικήκαμεν!!! Μπήκα σε edl mode, φλάσαρα με MIFLASH επιλέγοντας flash_all αυτή τη ρομ "mido_global_images_V8.2.2.0.MCFMIDL_20170303.0000.00_6.0_global", μπούταρε στα 5 λεπτά και τώρα κάνει φόρτωση εφαρμογών!!!
τώρα που διέγραψα αυτές τις γραμμές, παίρνω αυτό το σφάλμα
Τι λέτε να κάνω τελικά? Να του βάλω την ελληνική xtrv αφού ξεκλείδωσα bootloader? Απλά φοβάμαι ότι σε περίπτωση που γίνει οποιαδήποτε στραβή τι κάνω μετά από τη στιγμή που δε μπορώ να φλασάρω official rom με το flash tool...
Αν δώσεις την εντολή fastboot oem edl θα γυρίσει σε download mode.
Οπως είσαι με το Miflash θα φλασαρεις την fastboot rom που θέλεις.
Βασικά βάλε Ελληνική.... Σε μένα δεν διάβαζε σωστά τα partitions γι αυτο αναγκάστηκα να πάω σε official.
Ναι στο cmd σε fastboot mode θα δώσω fastboot devices να βεβαιωθώ ότι μου το αναγνωρίζει και μετά fastboot oem edl να μου το γυρίσει σε edl mode. Τι θα δείχνει το κινητό για να καταλάβω ότι έχει γυρίσει σε edl? Σε καμια ώρα που θα γυρίσω σπίτι θα το δοκιμάσω.
@geoanto555 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τελικά πέρασα την fastboot rom που είχα κατεβάσει σε edl mode με τον τρόπο που μου είπες επειδή όμως ήταν παλιά (7.5.19 beta με miui8), έβαλα την xtrv dev να δοκιμάσω το miui9.