Ενταξει τελικα το flash τελειωσε με επιτυχια και το κινητο bootαρε κανονικα.Ευχαριστω τον @derveni για την βοηθεια μεσω της συνομιλιας μας αλλα και φυσικα τα παιδια που εφτιαξαν τους οδηγους για να καταφερω να πραγματοποιησω την διαδικασια με απολυτη επιτυχια
μπορώ να χρησιμοποιήσω το miflash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση την τελευταία xtrv για το note 4x (mido);
Ή ποια είναι η διαδικασία για καθαρή εγκατάσταση έχοντας το twrp; Ποια wipes να επιλέξω εκτός από το data/dalvic/cache;
Πέρασα την τελευταία aroma 8.3.22 και μου έχει δημιουργήσει προβλήματα (φριζαρίσματα οθόνης και απενεργοποιήσεις/επανεκκινήσεις)
Miflash μόνο για πέρασμα επίσης fastboot rom.
Τα wipes που αναφέρεις ειναι αυτά που χρειάζονται για καθαρή εγκατάσταση της xtrv. Καλύτερα όμως να μην επαναφέρεις backup εφαρμογών και να το στήσεις από την αρχή, ώστε να μην "κουβαλήσεις" προβλήματα που ίσως υπάρχουν ήδη στις εφαρμογές.
αυτό κάνω πάντα, όλα από την αρχή. Και για το φλασάρισμα το προτεινόμενο wipe (data/dalvic/cache). format data να κάνω; wipe system; Να μην είναι η 3η φορά που φλασάρω rom γιατί παίρνει ώρα το σετάρισμα.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Όπως σου είπε η @fog ένα factory reset θα είναι αρκετό για αρχή δηλαδή τα τρία wipes που αναφέρεις , data, cache και art/dalvik. Άσε προς το παρόν το system και το format data και μην επαναφέρεις backup διότι επαναφέρονράς το μπορεί να επαναφέρεις και το πρόβλημα.
Θέλω να περάσω την τελευταια dev rom στο Mi5 μου μήπως και διορθωθεί ένα προβλημα στο fingerprint αλλά και να έχω με καθαρή εγκατάσταση την σημερινή dev με android oreo.Εχω ξανακάνει την διαδικασία με επιτυχία.Έχω ξεκλείδωτο bootloader.Στις πρώτες προσπαθιες η διαδικασία δεν τελείωνε ποτέ.Και τώρα παίρνω αυτο το screenshot
κάνω κάτι λάθος?Κατέβασα την fastboot rom απο το link του οδηγού και ακολούθησα την διαδικασία.Please help!!!
edit:Ξανακάνω,η μπάρα προχωράει κανονικά.Ελπίζω να τελειώσει με επιτυχία αλλιώς θα ανεβάσω screenshot αν κάνει όπως και σε προηγούμενες προσπάθειες που πρασινίζει όλη η μπάρα αλλά δεν γράφει ποτέ success όση ώρα κι αν περάσει(π.χ elapse 4000+ seconds...)