Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Τις δύο βιδούλες κάτω βγάζεις , βγάζεις sim tray και με μια πένα κιθάρας εάν δεν έχεις κάτι άλλο ξεκουμπώνεις σιγά σιγά την πλάτη , ξεσυνδέεις το fingerprint καλώδιο που συνδέεται πάνω στην μητρική , βγάζεις τις βίδες της βάσης , προστατευτικού της μητρικής , σηκώνεις το προστατευτικό και από κάτω είναι τα δύο σημεία που πρέπει να βραχυκλώσεις για να μπει σε 9008 edl.
Εδώ για το ξεκούμπωμα της πλάτης και μόνο.
Καλησπέρα παιδια. εκανα ακριβως τα βηματα του οδηγου αλλα τωρα εχω αλλο θέμα. το διαβασε ως com4 αρχισε να φλασαρει τη ρομ αλλα σταματησε. τωρα το miflash μου βγάζει missed hello packed try to recover και δε μπορω να μπω στο recovery οθτε fastboot. το κινητο είναι νεκρό αλλα οταν το συνδεω στον υπολογιστη αναγνωριζεται ως com4. τι κανουμε τωρα?
Το έκανα ααυτό ξαναδοκιμάσω μου έφτασε η μπάρα στη μέση κ μου έβγαλε error 256. Μετά δοκίμασα με το τελευταίο miflash με το οποίο λέει ότι έγινε επιτυχώς αλλά όταν πάω να ανοίξω το κινητό πάλι κολλάει στο λογότυπο της mi κ κάνει επανεκκινήσεις. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.
απο οτι φαινεται ειναι κλειδωμενο. καμια ιδεα αλλη; εβαλα κ κινεζικη rom κ το μονο που εγινε ειναι το οτι αλλαξε το recovery κ εγινε κινεζικο. κατα τα αλλα τπτ. επανεκινηση στην επανεκινηση.