Παιδια μια μικρη βοηθεια
εκανα το κινητο σε global και πηρα αυτο το μνμ ατην φωτο
το κινητο εκανε επανεκινηση μονο του και ανοιξε κανονικα.
ειναι ολα καλα;;
δεν την καταφερα την φαση με την τελευταια ελληνικη και τα παρατησα....
εχω Poco F1
Ειμαι κατοχος Xiaomi Mi 9 SE από το Φλεβάρη (περιπου 3 μηνες) το πηρα μεταχειρισμενο.
Σμρ, εντελως ξαφνικά, μπηκε σε booloop, ενω το ειχα στην τσεπη μου.
Δειχνει το logo mi ------ power by android για 4 περιπου δευτερολεπτα κλεινει ξαναανοιγει και κανει συνεχεια το ιδιο.
Με πατημενο το Vol+ μπηκα σε recovery, αλλα δε προλαβαινω να κανω τπτ γιατι το κινητο συνεχεια επανεκκινει.
Με πατημενο το Vol- μπαινω σε Fastboot αλλα και παλι δε προλαβαινω να κανω κατι....
Καμια ιδεα? Να το αφησω οπως ειναι, υπαρχει λογος να ασχοληθω? ή Οχι, εχει καταστραφει εντελώς?
Καλορίζικο και πάλι...
Έχει δημιουργηθεί αρκετές φορές το συγκεκριμένο πρόβλημα μετά από πολύωρη πίεση στο πλήκτρο του Power ειδικά όταν η συσκευή είναι στην πίσω τσέπη επειδή ασκείται πίεση χωρίς να το καταλαβαίνουμε...
Καλησπερα. Επειδη ηθελα να μπορω μα χρησιμοποιω εφαρμογες τραπεζας αποφασισα να φλασαρω την original rom και να κλειδωσω το bootloader με το mi flash tool. Κατεβασα τη rom και καταλαθος χρησιμοποιησα παλιοτερη εκδοση του mi flash. μου εβγαλε λοιπον σφαλμα και κανοντας reboot εμφανιστηκε το system has been destroyed. Κατεβασα την τελευταια εκδοση του mi flash μηκα fastboot και εχω κολλησει εδω. Πειτε μου τι να κανω αν και πιστευω οτι εχωκανει πατατα κ η λυση ειναι μπροστα στα ματια μου. Ευχαριστω.
Έκανες κάτι ? Σύμφωνα με το miflash ατά την διαδικασία κλείδωσες και τον bootloader...
Το system has been destroyer συνήθως εμφανίζεται όταν η ρομ που περάστηκε δεν ήταν για την συσκευή (άλλη έκδοση συσκευής - ρομ ) και ταυτόχρονα κλειδώθηκε και ο bootloader
Καλησπέρα!
Προσπάθησα και εγώ να επαναφέρω τη μαμα rom σε lavender με miflash tool (clean all and lock) και κατέληξα σε αρχική οθόνη με λογότυπο redmi και με μικρά γραμματάκια πανω αριστερα key to shutdown. Μπορώ να μπώ σε fastboot mode (πάλι εμφανιζονται τα μικρά γραμματάκια) αλλα το κινητό δεν αναγνωρίζεται πια ως σύσκευή.
Έφτιαξα και ένα καλώδιο deep flash και δοκίμασα όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς καλωδίων αλλα δεν μπορώ να το βάλω σε edl mode.
Καμιά ιδέα;