* Έγραψα αλλού αλλά όσο το ψάχνω καταλαβαίνω ότι το κινητό brickαρε για τα καλά!! * Θα ήθελα τη βοήθεια σας από εδώ.
Γράφω σε αυτό το νήμα γιατί προσπάθησα να εγκαταστήσω fastboot rom μέσω του MiFlash Tool και να επιστρέψω από custom ROM σε MIUI ROM.
Μετά από κάποια errors που έλαβα κατά τη διαδικασία του flash το κινητό δεν επανήλθε ποτέ.
Έχω το Mi 9T (davinci).
Αυτή τη στιγμή είναι κολλημένο στο logo Redmi και δεν μπορώ να μπω ούτε σε recovery ούτε σε fastboot mode. Μόλις προσπαθώ να το κάνω αρχίζει και ανασβοσβήνει το logo για πολλά λεπτά (15 περίπου) και στη συνέχεια μένει σταθερό στο logo.
Το συνέδεσα με PC και προσπαθώ με Minimal ADB and Fastboot να βρω μια λύση αλλά δε βρίσκει τη συσκευή με adb devices με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το τρέξω σε recovery ή fastboot.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. είμαι σχεδόν σίγουρος πριν χρόνια είχα το ίδιο θέμα με άλλο κινητό και κάπως βρέθηκε η λύση.
Ότι έχεις ΜΙ 9t και σου βγάζει redmi εκεί σταματάς ότι άλλο κάνεις. Πρέπει να γράφει MI όταν ανοίγει, οπότε πέρασες λάθος fastboot rom. Μπορεί να έχει την ίδια xtrv με άλλο μοντέλο αλλά δοκίμασε να περάσεις τη δικιά του official για αρχή.
Ότι έχεις ΜΙ 9t και σου βγάζει redmi εκεί σταματάς ότι άλλο κάνεις. Πρέπει να γράφει MI όταν ανοίγει, οπότε πέρασες λάθος fastboot rom. Μπορεί να έχει την ίδια xtrv με άλλο μοντέλο αλλά δοκίμασε να περάσεις τη δικιά του official για αρχή.
Μακάρι να μπορούσα να περάσω κάτι αλλά δεν μπαίνω σε fastboot, ούτε αναγνωρίζει τη συσκευή ο υπολογιστής.
Πάντως από την αρχή που το αγόρασα Redmi έλεγε. Το είχα αγοράσει από σκρουτζομάγαζο.