Κάτι άσχετο. Μήπως ήταν με ξεκλείδωτο bootloader όταν το αγόρασες για να δουλεύει την global (ή eea ανάλογα ποιά είχε όταν το αγόρασες) και τώρα που την πέρασες πάλι άφησες να τον κλειδώσει; Μήπως είχαν περάσει άλλη rom απο αυτή που έπρεπε για να το πουλήσουν Ελλάδα; Όταν βγει μία συσκευή για Κίνα και περάσουν global ή eea πρέπει να έχει και ξεκλείδωτο bootloader για να δουλέψει. Μήπως είσαι σε αυτή τη περίπτωση;
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά δεν το δούλεψα ούτε μέρα με τη MIUI.
Με το που το αγόρασα πέρασα Lineage. Θυμάμαι όμως να ξεκλειδώνω το bootloader.
Η rom είναι σωστή. Κάνε μια δοκιμή με το imei της συσκευής να μπεις στη xiaomi και να δεις τι θα σου γράψει. Αν είναι αγγλικά τότε κάτι πήγε στραβά, αλλά αν είναι κινέζικα τότε υποχρεωτικά πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader για να δουλέψει μη official κινέζικη rom. Ο φορτιστής ήταν ευρωπαϊκός ή κινέζικος (ρωτάω γιατί απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε). Στη τελική δοκίμασε μήπως καταφέρεις να μπεις σε fastboot και ξεκλείδωσε μία bootloader μήπως και ανοίξει η συσκευή.
Η rom είναι σωστή. Κάνε μια δοκιμή με το imei της συσκευής να μπεις στη xiaomi και να δεις τι θα σου γράψει. Αν είναι αγγλικά τότε κάτι πήγε στραβά, αλλά αν είναι κινέζικα τότε υποχρεωτικά πρέπει να έχει ξεκλείδωτο bootloader για να δουλέψει μη official κινέζικη rom. Ο φορτιστής ήταν ευρωπαϊκός ή κινέζικος (ρωτάω γιατί απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε). Στη τελική δοκίμασε μήπως καταφέρεις να μπεις σε fastboot και ξεκλείδωσε μία bootloader μήπως και ανοίξει η συσκευή.
Ο φορτιστής ήταν ευρωπαϊκός. Το IMEI δεν το ξέρω και δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό να το δω.
Πως να μπω σε fastboot? δεν μπορώ ούτε με πλήκτρα, ούτε από PC.
@perpetas μία τελείως άσχετη ερώτηση. Έχεις εγγύηση; Είναι αγορασμένο απο Ελλάδα (επίσημη ή ανεπίσημη εισαγωγή); Το Mi9t pro της αδερφής μου κλείνει 2 χρόνια το Δεκέμβριο και σήμερα το έστειλα στο κατάστημα γιατί έπαψε να ανάβει. Αν είσαι τυχερός ίσως να μιλούσες με το κατάστημα αγοράς (χωρίς να πεις την ιστορία, αλλά ότι απλά δεν ανοίγει).
@perpetas μία τελείως άσχετη ερώτηση. Έχεις εγγύηση; Είναι αγορασμένο απο Ελλάδα (επίσημη ή ανεπίσημη εισαγωγή); Το Mi9t pro της αδερφής μου κλείνει 2 χρόνια το Δεκέμβριο και σήμερα το έστειλα στο κατάστημα γιατί έπαψε να ανάβει. Αν είσαι τυχερός ίσως να μιλούσες με το κατάστημα αγοράς (χωρίς να πεις την ιστορία, αλλά ότι απλά δεν ανοίγει).
Είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο. Αν δεν κάνω λάθος σε αυτά τα μαγαζιά δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Επειδή άλλαξα και την πίσω όψη κάποια στιγμή δεν μπήκα σε διαδικασία να απευθυνθώ σε αυτούς.
Περιμένω νέα από το μαγαζί που το έστειλα να μου πουν αν είναι επισκευάσιμο.
Μόλις με ειδοποίησαν από το μαγαζί ότι το κινητό δεν είναι επισκευάσιμο μιας και "χτύπησε" η μνήμη στη μητρική.
Θα το επιστρέψουν αύριο.
Τα χειρότερα νέα, αν και νομίζω πως αν είχαν την διάθεση να ασχοληθούν με πιστόλι αέρος θα μπορούσαν να ανανεώσουν τις κολλήσεις πολύ γρήγορα στα Module της μνήμης και με πιθανότητες κοντά στο 80% να επανέλθει και πάλι.