Για να καταλαβω μπορω να βαλω την επιση global rom χωρις να το ξεκλειδωσω σωστα;
Αλλα για να περάσω την Ελληνική πρεπει να το ξεκλειδωσω πρωτα;;;
Για να περάσω την ελληνική πρεπει να εχω επίσημη Rom ;;;
Αρα μπορω να ξεκινήσω να περάσω την officiall developer romμε τον οδηγό του kenzo και οταν ερθει ο κωδικός να ξεκινήσω την διαδικασία ξεκλειδώματος..καλα τα λεω;;
Οδηγό για το πως να περασω την ελληνική ρομ υπάρχει;;
Γιατι πατησα στο link πανω πανω που γράφει για την ελληνική ρομ, αλλα εχει ενα σωρο διαφορετικα link.
Ποια πρεπει να διαλέξω;;;
Ευχαριστώ
Αλλη μια ερώτηση σε ποσο καιρο στέλνουν τον κωδικο;; το στελνουν με sms;
Και η ελληνική ρομ που εχεις εσυ ειναι developer σωστα;; Δεν υπάρχει προβλημα που θα ειναι ξεκλείδωτο το κινητο;;
Σορρυ αν σε ζαλισα κ σενα
Το στέλνουν από 8-10μερες. Εγώ έχω επιλέξει την Ελληνική stable. Ουσιαστικός κίνδυνος δεν υπάρχει με το να έχεις Ξεκλειδωτο bootloader. Ο κίνδυνος έγκειται όταν αλλάζεις συχνά ρομ και φλασαρεις συνέχεια κλπ.
Σας ευχαριστώ ρε παιδιά για την βοήθεια... Θα ξεκινήσω αυριο αν μπορεσω την διαδικασία να την κανω official για αρχη...αν προκύψει τιποτα θα σας πω..και μετα θα περιμένω των κωδικό
@Tolisfan δεν είναι κωδικός με την ευρεία έννοια του όρου. Περισσότερο είναι μια άδεια ... μια εξουσιοδότηση ... στο Mi account σου να μπορεί να ξεκλειδώσει την συσκευή σου