Καλησπερα στο φοεουμ και συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα για την δουλεια σας.
Εχω ενα προβλημα και οποιος μπορει θα τον παρακαλεσω να μου δωσει τα φωτα του.
Παρελαβα προχθες ενα redminote 3 pro με international rom απο minideal.
Στο πρωτο στησιμο ολαπηγαν καλα ενεργοποιησα και τον λογαριασμο μου.
Μετα απο γκρινια φιλου που το δικο του redmi δεν ειχε φθασει ελλαδα ακομα αποφασισα να του δωσω το δικο μου και να περιμενω το αλλο.
εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εβαλα την καρτα του.
το τηλ κολαγε στον λογαριασμο Miui παρολο που τον δημιουργησα και δεν προχωραγε ουτε εκανε ακυρωση.
Αφου απογοητευτηκα με mipcsuite εκανα flash την καινουρια ιντερνατιοναλ rom ,
προχωρησε μου ανοιξε και μετα αντι για φοντο και εικονιδια μου εβγαλε μαυρο, τα φωτεινα κουμπια δουλευουν η μπαταρια φαινεται αλλα μεσα μαυρο σκοταδι.
κρατωντας πατημενο το power ερχονται στην οθονη τα 4 εικονιδια για ρεμπουτ σβησιμο κτλ.
προσπαθησα να ξαναφλασαρω αλλα καμια ελπιδα .
η ερωτηση ειναι η εξης
εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader , πρεπει να περιμενω 10 μερες για να παρω κωδικο και μετα να flasharw custom η υπαρχει καποιος αλλος τροπος να λειτουργησει το τηλ .?
οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα ,....εχω φρικαρει....
ευχαριστω εκ των προτερων
Εχω ενα προβλημα και οποιος μπορει θα τον παρακαλεσω να μου δωσει τα φωτα του.
Παρελαβα προχθες ενα redminote 3 pro με international rom απο minideal.
Στο πρωτο στησιμο ολαπηγαν καλα ενεργοποιησα και τον λογαριασμο μου.
Μετα απο γκρινια φιλου που το δικο του redmi δεν ειχε φθασει ελλαδα ακομα αποφασισα να του δωσω το δικο μου και να περιμενω το αλλο.
εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εβαλα την καρτα του.
το τηλ κολαγε στον λογαριασμο Miui παρολο που τον δημιουργησα και δεν προχωραγε ουτε εκανε ακυρωση.
Αφου απογοητευτηκα με mipcsuite εκανα flash την καινουρια ιντερνατιοναλ rom ,
προχωρησε μου ανοιξε και μετα αντι για φοντο και εικονιδια μου εβγαλε μαυρο, τα φωτεινα κουμπια δουλευουν η μπαταρια φαινεται αλλα μεσα μαυρο σκοταδι.
κρατωντας πατημενο το power ερχονται στην οθονη τα 4 εικονιδια για ρεμπουτ σβησιμο κτλ.
προσπαθησα να ξαναφλασαρω αλλα καμια ελπιδα .
η ερωτηση ειναι η εξης
εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader , πρεπει να περιμενω 10 μερες για να παρω κωδικο και μετα να flasharw custom η υπαρχει καποιος αλλος τροπος να λειτουργησει το τηλ .?
οποιος μπορει ας πει καμια ιδεα ,....εχω φρικαρει....

ευχαριστω εκ των προτερων