Έκανα αίτηση με vodafone και ήρθε αμέσως! Επιτέλους γιατί με wind δεν ερχόταν με τίποτα! Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ίδιο νούμερο για να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα και για άλλο κινητό;Ο/H lallasgr έγραψε:
Πολύ πιθανό να φταίει αυτό. Θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις άλλο κινητό άλλης εταιρίας για να ολοκληρώσεις την αίτηση!
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@NasDriver , από την ημερομηνία έγκρισης δεν τρέχει η προθεσμία ενός μήνα μέσα στο διάστημα αυτό πρέπει να γίνει το ξεκλείδωμα; πέρα του ότι δεν μπορεί να αιτηθεί δεύτερο ξεκλείδωμα bootloader μέσα στον ίδιο μήνα στον ίδιο αριθμό.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Όχι @makis1024. Από τη στιγμή που πάρει κάποιος την έγκριση μπορεί να ξεκλειδώσει και μετά από 3μήνες. Ο περιορισμός για τις 30ημέρες έχει να κάνει 1συσκευή ανά 30μέρες με τον ίδιο λογαριασμό!
-
Καλό αυτό, αν ξεπεράσω την λαλακία που έκανα μπορεί να συμπληρώσω και τρίμηνο.Ο/H lallasgr έγραψε:
Όχι @makis1024. Από τη στιγμή που πάρει κάποιος την έγκριση μπορεί να ξεκλειδώσει και μετά από 3μήνες. Ο περιορισμός για τις 30ημέρες έχει να κάνει 1συσκευή ανά 30μέρες με τον ίδιο λογαριασμό!
13.420 -
-
Επειδή έχουν γίνει αναφορές ότι ξεκλειδώνουν αρκετά τηλέφωνα και με official stable δοκίμασε πρώτα με αυτή και αν δεν τότε πας για dev.
-
Ρωτάω γιατί θα παραγγείλω αυτή τη βδομάδα το xiaomi redmi note 3 pro και θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με ποια rom να το παραγγείλω καλύτερα...την multi-language την έχω απορρίψει γιατί όπως έχω διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και επίσης δεν δέχεται updates...Να ρωτήσω και κάτι άλλο, με την ελληνική rom θα έχω και ελληνικό μενού? Αυτά προς το παρόν...τα υπόλοιπα μόλις το αγοράσω..ευχαριστώ προκαταβολικά..Ο/H lallasgr έγραψε:
Επειδή έχουν γίνει αναφορές ότι ξεκλειδώνουν αρκετά τηλέφωνα και με official stable δοκίμασε πρώτα με αυτή και αν δεν τότε πας για dev.
-
Ναι εννοείται ότι θα είναι όλα στο κινητό Ελληνικά! Αν θες να περάσεις την Ελληνική ρομ τότε προσωπικά σου προτείνω για την official dev rom. Θα είναι μεν κινέζικη αλλά θα ξεκλειδώσεις άμεσα 100% και θα περάσεις την Ελληνική στο άψε σβήσε!
-
Ok...ευχαριστώ πολύ..Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι εννοείται ότι θα είναι όλα στο κινητό Ελληνικά! Αν θες να περάσεις την Ελληνική ρομ τότε προσωπικά σου προτείνω για την official dev rom. Θα είναι μεν κινέζικη αλλά θα ξεκλειδώσεις άμεσα 100% και θα περάσεις την Ελληνική στο άψε σβήσε!
-
Έκανα τη διαδικασία στις 5/7 γύρω στις 17.00 το απογευμα. Και στις 7/7 κατα τις 10.00 το πρωι μου ηρθε μηνυμα πως έγινε δεκτή και να κατεβάσω το εργαλείο απο ενα site που μου δίνει.. Γρήγορα - γρήγορα!!
-
Παιδια εχω προβλημα και δεν μπορω να ξεκλειδωσω με το mi unloked....Εχω ξανακανει την διαδικασια πιο παλια πριν κατι μηνες και ειχε πετυχει...τωρα που θελω να βαλω developer Rom οταν κανω την διαδικασι μου λεει:COULDN'T VERIFY DEVICE ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΕΕΙ NO NEED UNLOKED THS DEVICE...Tι μπορει να συμβαινει και τι μου προτεινετε να κανω???
-
Θα μας τρελάνεις εσύ...
Αυτό που λέει από κάτω δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει??? Ότι είναι ήδη ξεκλείδωτος ο bootloader!!!
Μπορείς να πας αμέσως για να περάσεις την ρομ!
Αν κάνεις και το τεστ για να δεις το status του bootloader θα σου λέει ότι είναι ξεκλείδωτος!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα