Λοιπόν ξεκλείδωσα !!! Εκανα ένα ακόμα κολπάκι που βρήκα στο γιουτιουμπ.
Κάπου είχα βρει κι όλα τα κόλπα μαζεμένα για επιτάχυνση της διαδικασίας, ακόμα είμαι νιουμπης για να το βρω ξανά και να το προσθέσω εγω... αν μπορεί κάποιος ας το βάλει.
Στο λογαριασμό Xiaomi MIUI Official Global Site πάνω αριστερά που είναι το username μας πάμε στα settings και βάζουμε κάτω αριστερά στο device τη συσκευή μας ! Αυτό ήταν ! Μου έλεγε οτι η συσκευή μου είναι το mimix (by default ρύθμιση;)
Τελος λοιπόν. Μερικές ερωτήσεις να σας κάνω: κοιτάζοντας βρήκα διάφορους τρόπους για να φλασάρω, βρήκα και το windroid. Κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά απλά απ' οτι είδα
Να το εμπιστευτώ; παίζει και για mi4c λέει...
Ένα μήνα (28 μέρες για την ακρίβεια) - είχαν σπάσει τα νεύρα μου ρε φίλε Τάκη Cannot verify και cannot verify. Να είσαι καλά. Αυτό ήταν! Στο προφίλ στο miui στα devices πρέπει να βάλεις τη συσκευή που έχεις και όχι το εξ ορισμού Mi Max που βάζει αυτός. Μόλις βάλεις τη συσκευή που έχεις voila!
Μια χαρά περνάει το καταραμένο 50% και ξεκλειδώνει!
Καλησπέρα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα περίπου είναι που έχει γίνει δεκτή η αίτηση για το ξεκλείδωμα και σήμερα που πηγά να χρησιμοποιήσω το unlock tool συνδέθηκα και μου έβγαλε your device isn't supported by Mi Unlock και με έβγαλε στο site και μου λέει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλείδωμα.Παίζει κάτι τέτοιο γενικά?
Καλησπέρα παιδιά εδώ και ενάμιση μήνα περίπου είναι που έχει γίνει δεκτή η αίτηση για το ξεκλείδωμα και σήμερα που πηγά να χρησιμοποιήσω το unlock tool συνδέθηκα και μου έβγαλε your device isn't supported by Mi Unlock και με έβγαλε στο site και μου λέει να ξανακάνω αίτηση για ξεκλείδωμα.Παίζει κάτι τέτοιο γενικά?
After getting unlocking permission for a Mi account, users can unlock the verified device immediately. One Mi account could only unlock one device within 30 days
Hmm, @geoanto555 δηλαδή ο περιορισμός των 30 ημερών είναι μόνο για 2 διαφορετικές συσκευές, δηλαδή αν κάνω αίτηση 1/1 και πάω να ξεκλειδώσω 15/2 θα παίξει κανονικά αρκεί να μην έχω ξεκλειδώσει συσκευή στο ενδιάμεσο; Δεν το έχω αφήσει τόσο ποτέ στα ξεκλειδώματα:)
Τσέκαρέ το Mi λογαριασμό που σου ήρθε η έγκριση είναι ο ίδιος με αυτόν που συνδέεσαι στο en.miui; Στο Unlock tool ;
@stamatisv
Άρα λογικά πάλι αίτηση για ξεκλείδωμα...
Δες το post του @makis1024 για αρχή, δες αν το mi account id στο sms που έλαβες συμβαδίζει με το account που προσπαθείς να κάνεις unlock τώρα ( account.xiaomi.com/ πάνω δεξιά ) .
Στο miui.com/unlock/apply.php τι σου βγάζει;