Μάλλον δεν ασχολήθηκες με το ξεκλειδωμα πρώτα... δεν αρκει η εγκριση που πήρες. Κοιτα στα βήματα του οδηγου που σου εδωσα για το λινκ του οδηγού με τις ενέργειες ξεκλειδώματος
τωρα ειδα πως απάντησες οτι έκανες τις ενέργειες.. οκ μαλλον χρειάζεται να τις ξανακάνεις και να ελεγξεις οτι οντως ξεκλειδωσε πριν προχωρησεις
λοιπον επειδη περασα την oficial stable ξανακλειδωσε. χιλια συγγνωμη για τις π*******ες που κανω. θα κανω τα βηματα παλι τωρα για twrp αφου τον ξεκλειδωσα παλι
=============== Ιαν 18th 2017, 1:35pm ===============
λοιπον εκανα και dalvik και cache wipe αλλα δεν αλλαξε τπτ. ακομα αργει παρα πολυ για να μπουταρει. υποθετω πως πρεπει να περασω ρομ κατευθυαν απο twrp και να τρεξω wipe cache και wipe dalvik? η απλα παιζει κατι αλλο?
Λοιπόν για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα wipe cashe - dalvik art- data μετά reboot to recovery και install την rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τα εσβησα και τα 3 που μου ειπες αλλα εχω την εντυπωση πως εκανα βλακεια γτ δεν εχω καρτα μνημης για να κανω το ινσταλ επιτοπου απο το recovery οποτε αν περασω την ρομ σε φλασακι και με καλωδιο ΟΤG κανω Install απο το φλασακι υποθετω δεν θα εχω προβλημα. σωστα?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου αναγνωριζει το φλασακι, δεν μου αναγνωριζει το αρχειο οπως ειναι zipαρισμενο και εκανα το αρχειο unzip στο πισι και το ξαναπερασα στο φλασακι, τωρα το διαβαζει αλλα δεν επιλεγει αρχειο για να τρεξει το ινσταλ. το αρχειο πως θα πρεπει να ειναι ? μονο το image πρεπει να περασω? ζιπαρισμενο? εν θα μου το διαβασει. unzip θα το διαβασει?