Ευχαριστώ για την απάντηση takisfrag,
Δεν αποκλείεται να έχεις δίκιο, παρόλα αυτά δεν έχω, προς το παρόν τουλάχιστον, τη δυνατότητα να κάνω καινούργια αίτηση.
Όταν πατάω GO παραπέμπομαι στην σχετική σελίδα όπου με προτρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή ξεκλειδώματος.
Φαύλος κύκλος δηλαδή.
Ευχαριστώ derveni,
Ναι το έχω κάνει αυτό που περιγράφεις.
Σε κάθε περίπτωση θα περιμένω για νέα αίτηση.
Κάπου διάβασα ότι μπορεί να πάρει και μήνα η αναμονή...
εφοσον σε αφηνει να κατεβασεις το mi unlock εχεις αδεια αλλου ειναι το προβλημα
ποσο καιρο εχεις που ξεκλειδωσες αλλη συσκευη;
με το λογαριασμο που προσπαθεις να ξεκξλειδωσεις το εχεις περασμενο και σε αλλη συσκευη;
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Makisfz, αυτή είναι η πρώτη συσκευή που προσπαθώ να ξεκλειδώσω και ο λογαριασμός είναι συνδεδεμένος μόνο σε αυτή τη συσκευή.
Αλλά, ενδεχομένως, να πρέπει να σας πω το λόγο, γιατί μπορεί να το κάνω επί ματέω.
Ο λόγος είναι, ότι ξαφνικά και χωρίς καμία προσπάθεια αναβάθμισης, σταμάτησε να λειτουργεί η SIM 1 (no network connection) και κάπου διάβασα, ότι η λύση είναι να "φλασάρω" ένα αρχείο που αφορά στο modem της συσκευής και για να γίνει αυτό, θα πρέπει ο bootloader να είναι ξεκλείδωτος.
Αν πιστέυετε, ότι κάτι τέτοιο μάλλον δε θα λύσει το πρόβλημα, τότε δε βλέπω το λόγο επιμείνω, αν και μου άρεσε που αναγκάστηκα να αναβαθμίσω τη συσκευή σε developer ROM για να πω την αλήθεια.
Δεν δουλεύει, το ΙΜΕΙ υπάρχει.
Συμβαίνει επίσης και κάτι "περίεργο"... Με Vodafone λαμβάνω SMS αλλά όχι κλήσεις (εισερχόμενες, εξερχόμενες), ενώ όταν βάζω Cosmote δεν λειτουργεί τίποτα.
Βασικά πιστεύω ότι μάλλον δεν πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω τίποτα... Πάμε γι άλλο...
Νομίζω κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Ένα παρόμοιο είχα και εγώ με ένα Lenovo k30w ενώ στην cosmote είχε σήμα με την Vodafone παρόλο που την αναγνώριζε δεν είχε σήμα άλλαξα 5 Rom αλλά τίποτα, δεν είχα και χρόνο να δω τι φταίει και δεν έπαιζε την Vodafone ενώ το δικό μου κανονικά. Άρα το μόνο που μένει είναι να ξεκλειδωσεις και να κάνεις αυτό που είπες.
Πήγαινε από το pc στο micloud και πάτα find devices να δεις στην βρίσκει την συσκευή
Ναι, κι εγώ συμφωνώ με τον makisfz και μάλλον θα μείνω στο αρχικό σχέδιο του "φλασαρίσματος". Ήδη αισθάνομαι ότι έχω ασχοληθεί υπερβολικά με το θέμα.
Όσο για το micloud, ναι την βρίσκει κανονικά, έκανα και το τεστ του ήχου.
Πάντως, μου κάνει εντύπωση, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος ξεκλειδώματος (hardbreak - ναι έχω δει κάτι σχετικό αλλά...). Ίσως γιατί, οι developers δεν ασχολούνται με το θέμα αφού υπάρχει ο επίσημος τρόπος. Έξυπνο αυτό από τη Xiaomi για να διατηρεί τον έλεγχο των συσκευών της...