Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Δοκίμασε πρώτα να ξεκλειδώσεις με αυτή που έχεις και βλέπεις μετά αν χρειάζεται να περάσεις China! Από τον updater δυστυχώς δεν μπορείς να πας σε china αλλά μπορείς να δοκιμάσεις μέσω του Mi PC Suite βάζοντάς το σε recovery το κινητό αν θα σου πει για update σε china stable Που βγάζει συνήθως!
-
-
Όχι κανένα απολύτως ρίσκο! Προχωράς άφοβα! Αν δεν ξεκλειδώσει γράψε εδώ τι μήνυμα σου βγάζει και διπλοτσέκαρε ότι έχει κάνει τα βήματα σωστά και ολοκληρωμένα!
-
Εχουμε την εξηςε εικόνα, προχωράω όπως στον οδηγο στο "Go" ?
-
Αυτό υποδηλώνει ότι δεν έχει εγκριθεί η αίτησή σου (αν έχεις κάνει)
-
Περίεργο,δεν έχω κάνει ξανά κάτι παρόμοιο..... Προχωράω στην online αιτήση?
-
Ναι ναι κανονικά Πρέπει να κάνεις αίτηση και σε 2-3 μέρες θα πάρεις έγκριση για να ξεκλειδώσεις!
-
Ο/H intheend έγραψε:
Καλησπέρα σας .
Εχουμε το παρακατω και θέλω να ξεκλειδώσω BL.
Διάβασα στο [MIUI DEVICE TEAM] How to Unlock Bootloader of Mi5 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum οτι μπορείς να ξεκλειδώσεις και και με china stable πλέον.
Μπορει να το επιβεβαιώσει και κάποιος απο εδω μέσα που το έχει κάνει?
Επίσης εφοσον θελώ να παω σε china επειδή είναι απο stable σε stable μπορω μέσα απο τον updater -> choose package κλπ κλπ ή θέλει άλλη διαδικασία?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Έχεις unofficial ROM. Ώρες τον οδηγό από unofficial σε official με το MiFlash
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
miui_MINotePro_6.1.28_c3d2de5cec_5.1.zipαυτη που δινει το αγγλικο site 8.6.9.15 beta
δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ...Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος) -
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ...
Το συγκεκριμένο κινητό είναι από τα λίγα "νέας γενιάς" που θέλουν-δεν θέλουν ξεκλείδωμα...
Από την στιγμή που μπήκε είσαι οκ.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
δεν χρειαστηκε ουτε mi flash ουτε mi pc Suite ...
Από την στιγμή που μπήκε είσαι οκ..
Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα