Αυτός ο λογαριασμός 1577341578 είναι αυτός που έκανες την αίτηση;; Είσαι σίγουρος γι αυτό;
Για κάνε ένα Login από άλλο browser εκεί που έκανες την αίτηση.
Αυτός ο λογαριασμός 1577341578 είναι αυτός που έκανες την αίτηση;; Είσαι σίγουρος γι αυτό;
Για κάνε ένα Login από άλλο browser εκεί που έκανες την αίτηση.
Έκανα login απο άλλο browser και με έβγαλε πάλι στην διαδικασία αίτησης ξεκλειδώματος.
Ο οδηγός είναι άψογος και μπάβο για την δημιουργία του. Θα ήθελα ναρωτήσω το εξής: όταν πήρα το τηλέφωνο έκανα λογαριασμό μέσα από αυτό. Μου έδωσε ένα νούμερο λογαριασμός Mi αλλά δεν μου έστειλε μήνυμα.
Διαβάζοντας τον οδηγό αποφάσισα να κάνω λογαριασμό από τον υπολογιστή.
Μου έδωσε άλλο αριθμό λογαριασμό Mi του έβαλα Recovery email, έφτιαξα τα Security questions, στο Recovery phone όμως μου λέει This phone number is already associated with another account .
Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;
Τον έχεις βάλει στον άλλο λογαριασμό που είχες, πρέπει να τον διαγράψεις από εκεί αλλά νομίζω ότι χρειάζεται υποχρεωτικά να βάλεις άλλον αριθμό στον παλιό...
Παιδια καλησπερα, καταφερα να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro μου αφου πρωτα περασα την 8.0.1.0 απο unofficial που ειχα με update kai flashara τη 6.9.29.
Προσπαθω να ξεκλειδωσω της γυναικας μου η οποια εχει παρει εγκριση στο mi.account της αλλα τζιφος.
Κολλαει στο 50%. Δοκιμασα να αλλαξω και ip αλλα παιρνω network error.
Ολα τσεκαρισμενα,login στο account της, find device κανονικα.
Τρεχει την 8.0.5.0 απο σημερα. οταν ξεκλειδωσα το δικο μου κι εγω stable ειχα 8.0.1.0
Προσπαθωντας να κανω install την 6.9.29 μεσω updater απο το κινητο της παιρνω could not verify update package γι αυτο και θελω να την κανω flash με mi flash tool.
Τι να κανω για να της περασω την 6.9.29?
Η επιλογή Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Επιλογή για προγραμματιστές>OEM unlocking Επιτρέπει το ξεκλείδωμα του bootloader δεν κάνει; Στο δικό μου είναι απενεργοποιημένη. Αν την ενεργοποιήσω δεν μπορώ να περάσω μία stable rom;