Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
μαλλον κατι δεν εχω καταλαβει . εννοεις να ξεκλειδωδω το boodloader πως λεγεται σωστα? για να κανω αυτην την διαδικασια ακολουθεις τον οδηγο για το ξεκλειδωμα , στα βηματα για το ξεκλειδωμα ειναι που περνας μια κινεζικη developer μεσα στο κινητο και πρεπει να την επιλεξεις κα να κανεις update ,σωστα? εμενα εκει μου βγαζει cant verify update .. δεν 3ερω τι να κανω
-
Παιδια καλησπερα καποιος γνωστης αν μπορει να βοηθησει σε xiaomi redmi note 3 ειχε προβλημα με το wifi κι επρεπε να του κανω Update μετα το update το προβλημα λυθηκε απλα δεν γνωριζα πως η ρομ που ειχε ηταν η μαμα κινεζικη και το update εγινε μεσω σουιτας τωρα δεν εχει Ελληνικα καθως παω να κατεβασω
την Ελληνικη του ρομ εχει 3-4 εκδοσεις για την συσκευη ποια θα πρεπει να επιλεξω?
Πληροφοριακα τωρα εχει την MIUI 7.5.2.0(LHOCNDE) και android 5.1.1 LMY47V και βαση καποιου οδηγου καταλαβα πως εχει κλειδωμενο bootloader.
Σας ευχαριστω -
Τα παρακάτω είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να μπορέσεις να έχεις και πάλι Ελληνικά. Ευτυχώς που έκανες το udpate και πέρασες την ρομ που έχεις τώρα γιατί με αυτή που ήρθε το κινητό θα το έπαιρνες κάποια στιγμή στα χέρια και θα το έχτιζες σε καμιά οικοδομή!
Ξεκίνα τα βήματα και αν κολλήσεις πουθενάς εδώ είμαστε!
Βήμα 1:
Κατεβάζεις την china developer rom από το σάιτ της Xiaomi και το περνάς μέσω του Updater του κινητού.
Αν δεν περάσει και δεν κάνει το update πας με τον παρακάτω οδηγό να την περάσεις
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Αν έρθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2
Βήμα 2:
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Βήμα 3:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) -
Κατ αρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου!Εχω ενα θεμα η φιλη μου που εχει την συσκευη μου εχει δωσει το mail και το password για το Mi cloud και οταν τα βαζω μου βγαζει σφαλμα οπως γινετια και στον υπολογιστη εκει τι κανω?
-
μήπως κάτι δεν σου έδωσε σωστά? Αν είναι έλα σε επαφή μαζί της και αν δεν μπαίνει τότε κάντε ένα reset my password για να μπορέσετε να μπείτε!!
-
Μου λεει οτι δεν υπαρχει account :\
-
Για να καταλάβω, το πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς? Σου ζητάει το κινητό να συνδεθείς σε κάποιο Accoun για να προχωρήσει? Έχει κλειδώσει?
-
Λοιπον το κινητο ηρθε με προβλημα στο wifi δεν συνδεονταν με τιιιποτα το συνδεσα λοιπον με την σουιτα αφου ειχα δοκιμασει να του κανω update με το αρχειο στην μνημη της συσκευης.Μεχρι τοτε το κινητο ειχε Ελληνικα.Με το που εκανε update μεσω της σουιτας μετα ελεγε Ελληνικα αλλα δεν εγραφε ηταν σαν να τα ειχε και να μην ειχε επιλογη για να γραψεις.και λεω λογικα θα θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βγαζοντας και το micloud για να συνεχισει το reset.Μολις το εκανα λοιπον τοτε μου εβγαζε 3 γλωσσες 2 κινεζικες και η 3η ηταν Αγγλικα και μετα επαψε να μπαινει στο micloud
-
Κάνε πάλι ένα factory reset μπας και στρώσει..Σε wifi συνδέεται κανονικά τώρα και απλά δεν μπαίνει στο mi cloud?
-
Ναι συνδεεται κανονικα κι εκανα αλλο acount με αλλο mail και μπαινει κανονικα στο acount πλεον.Tο προβλημα ειναι αλλο τωρα βαζω τα αρχεια της κινεζικης οπως μου ειπες αλλα στην μνημη της συσκευης δεν εμφανιζει την εφαρμιγη για να την φλασαρω κατεβαζω την Redmi Note 3 Qualcomm Global η Redmi Note 3 Qualcomm china?
-
To China κατεβαζεις. Ψάξε καλύτερα. σίγουρα υπάρχει ο updater
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα