Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Καλησπέρα σε όλους ,
Έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου και θα ήθελα τα φώτα σας. Μου ήρθε από Vickmall το note3 pro 32 GB και φοράει την MUI 7.5 | Stable 7.5.2.0 (LHOCNDE) . Τι μπορώ να κάνω για να το ξεκλειδώσω για να βάλω την ελληνική έκδοση ? Διάβασα ότι πρώτα πρέπει να περάσω πρώτα developer έκδοση. Κατέβασα από το site της Xiaomi άλλα όταν πάω να την φορτώσω μου λέει ότι δεν μπόρεσε να την κάνει verify κτλ .
Όποια βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ -
Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Παιδια εχω στα χερια μου το Redmi note 3 με την βοηθεια του lallasgr κατεφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader εχω βαλει dev και αυτο που μενει ειναι να περασω μια ρομ που να εχει ελληνικα η εστω ελληνικο λητρολογιο και playstore ωστε να δωσω πισω την συσκευη.Κατεβασα μια ρομ απο το site της xiaomi αλλα με το updater μου βγαζει can't verify update δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι να το πειραξω παραπανω με κινδυνο να το ξανακλειδωσω.Δωστε μου σας παρακαλω τα φωτα σας γιατι ειμαι ασχετος με xiaomi α και μην ξεχασω ακολουθησα τις οδηγιες του lallasgr απλα μετα δεν μπορω να περασω ρομ.
Σας ευχαριστω! -
Ο/H merlinios έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ,
Όποια βοήθεια θα ήταν καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ
Κάνε την διαδικασία της πρώτης σελίδας και μόλις λάβεις έγκριση συνεχίζουμε στα υπόλοιπα. ίσως να μην χρειαστεί καν να βάλεις official china developer και να ξεκλειδώσεις με την official china stable -
Ο/H gathan83 έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι...Θα έρθει μήνυμα που βασικά θα σου λέει ότι πήρες και την έγκριση. Μπορείς να μπαίνεις και κάθε μέρα στο en.miui.com/unlock να πατάς επάνω στο unlock και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool θα σημαίνει ότι έχεις πάρει και την έγκριση!
(Και τη συσκευή βεβαίως που είναι στο δρόμο...)
Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H jimaras86 έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ναι...Θα έρθει μήνυμα που βασικά θα σου λέει ότι πήρες και την έγκριση. Μπορείς να μπαίνεις και κάθε μέρα στο en.miui.com/unlock να πατάς επάνω στο unlock και αν σε αφήνει να κατεβάσεις το tool θα σημαίνει ότι έχεις πάρει και την έγκριση!
-
-
-
Οπότε μένεις να βάλεις την ελληνική με αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Οπότε μένεις να βάλεις την ελληνική με αυτόν τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα