Έκανες αίτηση για ξεκλείδωμα; Πήρες απάντηση κανονικά;
Αυτό το βγάζει όταν δεν έχει εγκριθεί ακόμη η αίτηση.
Συνήθως όταν έχεις stable ρομ ξεκινάει η διαδικασία και σταματά στο 50%..
Είχα πάει θυμάμαι στο site Apply for unlocking Mi devices . Εκεί είχα κάνει login με το mi account που είχα φτιάξει και είχα περάσει και στο κινητό . Μετά με πέταξε σε ένα κινέζικο site της Xiaomi οπότε δεν κατάλαβα αν έγινε κάτι . Μήπως αυτό είναι αίτημα ?
Το unlocker πάντως όσες φορές και να το τρέξω , Logari με το account και κατευθείαν πετάει το error που ανέφερα και παραπάνω.
Η διαδικασία είναι αυτή εδώ... Πάς ξανα εκεί που έκανες την αίτηση, συνδέεσαι με το mi account σου και βλέπεις.
Αν σε αφήνει να ξανακάνεις την αίτηση σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά..
Δοκίμασε το.. Δες και το λινκ με τις οδηγίες..
Η διαδικασία είναι αυτή εδώ... Πάς ξανα εκεί που έκανες την αίτηση, συνδέεσαι με το mi account σου και βλέπεις.
Αν σε αφήνει να ξανακάνεις την αίτηση σημαίνει ότι κάτι δεν έκανες καλά..
Δοκίμασε το.. Δες και το λινκ με τις οδηγίες..
μου ηρθε ενα μηνυμα απο Mi στο κινητο στα κινεζικα.Λογικα ειναι για το ξεκλειδωμα,μπηκα στο miunlock και μου βγαζει να συνδεσω τη συσκευη και διαθεσιμο το unlock button χαμηλα.
Οποτε περναω την developer γιατι ειμαι με stable και συνεχιζω;
Καλημέρα, έχω το Redmi 3 Pro και έχω κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader από Πέμπτη βράδυ...
Αν και μου είπαν ότι παίρνει 2-3 μέρες το πολύ, ακόμα δεν μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα!
Η αλήθεια είναι πως σε έναν άλλο οδηγό για ξεκλείδωμα διάβασα επίσης ότι πρέπει να κάνεις το account σου στην Xiaomi 100% Secure και να κάνεις και κάποια σχόλια και να είσαι και κάποια ώρα ενεργός στο Forum!
Ισχύουν όλα αυτά;; Εγώ τα διάβασα και τα έκανα εκ των υστέρων όμως περίπου δεύτερη με τρίτη μέρα, υπάρχει περίπτωση να είναι αυτός ο λόγος που ακόμα δεν έχω πάρει την έγκριση;;
Ευχαριστώ!
EDIT: Μόλις άνοιξα το MiUnlock και σύνδεσα το κινητό να δω μήπως και...και το Unlock είναι κανονικά ενεργοποιημένο!
Σημαίνει πως πήρα την έγκριση;; Γιατί κάποιο μήνυμα δεν ήρθε...
Αν προχωράει η διαδικασία unlock έχεις λάβει έγκριση, επίσης εάν έχει wind δεν έρχεται η ειδοποίηση
Κι όμως Cosmote έχει!
Πάντως τώρα το πρωί πριν φύγω για την δουλεία το δοκίμασα ίσα ίσα για να δω ΑΝ...
Και το κουμπί Unlock στην εφαρμογή ήταν κανονικά ενεργοποιημένο και μπορούσα να το πατήσω!
Θα γυρίσω το μεσημεράκι και θα ξεκινήσω την διαδικασία για να το επιβεβαιώσω!