Οκ Απλώς εγώ με αυτό το έκανα και δεν δούλεψε όπως αναφέρω στο μήνυμα μου. Βέβαια με e-mail. Να το κάνω δοκιμή με τον αριθμό τηλεφώνου?Εάν δεν δουλέψει να περάσω delover rom? Για να περάσω delover rom δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader?
Ευχαριστώ.
Παιδιά μετά από τόσες προσπάθειες μου ήρθε ένας κωδικός τον έβαλα στην σελίδα έγκρισης ξεκλειδώματος και μου έβγαλε αυτό:
Περιμένω τώρα 1-2 μέρες για να το τρέξω με το flash unlock tool? Η να κάνω δοκιμή με το flash tool με την offical που έχω και αναλόγως τι θα μου βγάλει να πράξω?
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα στο forum. Μέχρι να έρθει το RN 3 PRIME που παρήγγειλα για φίλο μου, ξεκίνησα τη διαδικασία για την αίτηση ξεκλειδώματος. Ξεκίνησα με τον οδηγό του lallasgr, άνοιξα mi account για τον φίλο με τη διαδικασία '' Βήματα από υπολογιστή/laptop'' κάνοντας register με την επιλογή δήλωσης e-mail, κατέβασα miflash unlock, το έτρεξα με βάση το σενάριο 2 για αίτηση, log in κανονικά και μετά μου βγάζει νέα φόρμα στα κινέζικα, με τη μετάφραση που έκανα μου ζητάει να υποβάλω ''ψευδώνυμο φόρουμ''. Τί είναι αυτό; Εννοεί ότι πρέπει να γίνω μέλος σε κάποιο forum?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
geoanto555 όσο συνειδητοποιώ τί ρώτησα τόσο τρελαίνομαι...!! Είπαμε είμαι asxetosss (όνομα και πράμα) αλλά όχι κι έτσι
Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιο έτοιμο κειμενάκι στα κινέζικα για το λόγο που ζητάω το ξεκλείδωμα;
Διαφορετικά σκέφτηκα αυτό που δίνει στην πρώτη σελίδα ο lallasgr να το μεταφράσω στα κινέζικα στο google και να το βάλω, κάνει δουλειά έτσι;