@lallasgr βοηθεια! οπως ηταν αναμενωμενο και μενα κολλησε στο 50% , περασα το hotsot shield και οταν γινεται πρασινο δεν μπορω να φορτωσω σε καμια σελιδα, και αυτο που λες οτι διαλεγεις UK IP , πηγα να το διαλεξω και γω και μου εβγαλε οτι ειναι επιλογη μονο για elite
Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein
αυτος ο οδηγος ισχυει για ολες τις συσκευες ετσι δεν ειναι?ακομα για τα mi pad2?γιατι μεσα στην εβδομαδα το παραλαμβανω.
ερωτηση το ξεκλειδωμα το κανω με την ρομ που εχει μεσα το mi pad 2?και μετα περναω Official Developer rom?η περναω πρωτα την παραπανω,ξεκλειδωνω και μετα διβαζοντας συγκεκριμενο οδηγο για το mi pad 2?περναω επειτα την ελληνικη,η παιζει να ειναι το mi pad2 ξεκλειδωτο αφου το τσεκαρω νομιζω υπαρχει οδηγος.ναι ξερω τα εχω γραψει αυτη την στιγμη μπερδεμενα.
Λοιπόν επανέρχομαι πήρα το οκ από την xiaomi.
Δεν μου διαβάζει το κινητό στο pc.
Κατέβασα το MIPHONE έκανε εγκατάσταση drivers τίποτα δεν έγινε.
Κατέβασα το PC suite και το διαβάζει. Αν κάνω την μεταφορά αρχείων delover rom μετά ελληνική rom κτλ κτλ μέσω pcsuite υπάρχει θέμα?
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ενεργοποίησα και δεν έγινε τίποτα.
Πήγα στο Συσκευές και εκτυπωτές και μου βγάζει απροσδιόριστο android και κάνοντας κλικ εκεί μου βγάζει έναν κωδικό σφάλματος 19.
Παιδια ξερεται καθολου ποσο καιρο θελει για να εγγριθει το αιτημα για το ξεκλειδωμα;
το εχω στηλει απο το σαββατο.
Εχω κανει ενεργοποιηση σιμ, συνδεση συσκευης και μαιλ.