Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να κάνω την αίτηση ξεκλειδώματος γιά λογαριασμό τρίτου , έχοντας και το κινητό του και τα
στοιχεία του MiAccount του , αλλά από τo δικό μου PC , το οποίο όπως έχω παρατηρήσει αν προχωρήσω στη διαδικασία , βγάζει
αυτόματα τον δικό μου λογαριασμό ?
Καλως σας βρηκα και παλι.
Στην προσπαθεια μου για αιτηση ξεκλειδωματος,ακολουθησα τον οδηγο αυτο και στην μπλε οθονη η μονη δυνατοτητα που εχω ειναι να πατησω το Unlock ακριβως απο κατω.Το εκανα και με παει σε μια σελιδα που ειναι στα κινεζικα χωρις δυνατοτητα επιλογης αγγλικων και εχει ενα νουμερο,και απο κατω ενα κενο πεδιο οπου μπορεις να πληκτρολογησεις.
Τι κανω τωρα οεο;ειμαι στην σωστη σελιδα;τι γραφω εκει αραγε;
καλημερα.ειμαι στην φαση που σκεφτομαι και εγω να αλλαξω ρομ δεν εχω κανει αιτηση ξεκλειδωματος.για να κανω αιτηση παταω unlock στην μπλε οθονη?εχω διαβασει τους οδηγους αλλα για καποιους απο εμας μας φαινοντε κινεζικα ολα.
Ανεξάρτητα με την αίτηση για ξεκλείδωμα καλό είναι να αλλάξεις το συντομότερο τη ρομ και να κάνεις λίγες μέρες υπομονή με αγγλικά στο μενού μέχρι να πάρεις το οκ για ξεκλείδωμα. Τσέκαρες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader?