πριν 2 μηνες οταν ειχα παρει το πρωτο redmi 3 pro ειχα μπει σε καποια σελιδα που μου βρηκα εδω στο site και ειχα κανει αιτηση...
τωρα που πηρα αλλο ενα εχει αλλαξει η σελιδα και βγαζει το unlock tool....δεν με παραπεμπει να κανω αιτηση...εχω κανει install την official china developer απο τους κατατοπιστικοτατους οδηγους σας...εχω κανει και find divice στο mi account
unt
πριν 2 μηνες οταν ειχα παρει το πρωτο redmi 3 pro ειχα μπει σε καποια σελιδα που μου βρηκα εδω στο site και ειχα κανει αιτηση...
τωρα που πηρα αλλο ενα εχει αλλαξει η σελιδα και βγαζει το unlock tool...
Μια φορά κάνεις αίτηση, μετά μπορείς να ξεκλειδώνεις μία συσκευή ανά μήνα με το unlock tool χρησιμοποιώντας το Mi Account σου.
Ξεκλειδωσα το δικο μου τηλεφωνο προχθες και τωρα θελω να ξεκλειδωσω και της συζυγου...
Το θεμα ειναι οτι εχουμε διαφορετικους mi account
Δε χρειαζεται να κανω αιτηση ξεκλειδωματος και για το δικο της τηλεφωνο?
ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
το εκανα...εκανα και find divice...βρηκε το τηλεφωνο....αλλα παταω στο unlock tool και δεν με παραπεμπει να κανω αιτηση
Μηπως φταιει οτι εχω ξεκλειδωσει ηδη ενα τηλεφωνο σε αυτο το pc εντος του μηνα?
Μπες από τον browser εδώ Apply for unlocking Mi devices, κάνε logout από το δικό σου mi account, βάλε της συζύγου και κάνε αίτηση. Αν πάλι δεν σου βγάζει να κάνεις αίτηση, δοκίμασε να μπεις στην παραπάνω σελίδα από ένα παράθυρο ιδιωτικής περιήγησης