Δυστυχώς και εαν δεν μου έκανε μια βλακεία με το Play store δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αλλά τώρα δεν γίνεται αλλιώς....... Πρέπει να το φτιάξω γιατί είναι εργαλείο δουλειάς και θα μου κόψει τα χέρια......!!!!!!Ο/H takisfrag έγραψε:
Α πες το ντε γνωστή ιστορία για ταλαιπωρία στο ξεκλείδωμα .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Πήγα να ξεκλειδώσω με windows 10 και σταματούσε στο 50%.....μόλις εγκατέστησα στο λάπτοπ windows 7 ξεκλείδωσε κατευθείαν.....τελικά με windows 10 ξεκλείδωνει η έκανα κάτι λαθος ???
-
Δεν πιστεύω ότι έκανες κάτι λάθος εσύ...μάλλον είναι από τα "κολλήματα" που τρώει ώρες-ώρες το unlock tool
-
Και πάτησα 4-5 φορές με τα windows 10 αλλά τίποτα.....με τα windows 7 με την πρώτη ξεκλείδωσε !!!!!
-
Ο/H Romios έγραψε:
Πήγα να ξεκλειδώσω με windows 10 και σταματούσε στο 50%.....μόλις εγκατέστησα στο λάπτοπ windows 7 ξεκλείδωσε κατευθείαν.....τελικά με windows 10 ξεκλείδωνει η έκανα κάτι λαθος ???
-
Μήπως να διάβαζες λίγο εδώ:
MI 4C δεν ανοίγει μετά από flashΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Ο/H snic έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
-
Καλησπέρα , μόλις έκανα mi account και προσπαθώ να αιτηθώ να ξεκλειδώσει ο bootloader για μια συσκευή redmi 3s που θα έχω στα χέρια μου Τρίτη Τεταρτη . Απο τη σελίδα Apply for unlocking Mi devices που υπάρχει και στον οδηγό με το μπλε φόντο , κάνω go και με πετάει σε κινέζικη σελίδα . Αντίστοιχη με αυτήν που φαίνεται στον οδηγό αλλά άκρη δεν βγάζω . Κάποια πρόταση ?
-
Κάτω δεξιά, εκεί που έχει κάτι κινέζικα και ένα βελάκι, πάτα στο βελάκι και επέλεξε English.
Ειδάλλως, δες εδώ:
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/ΥΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Κάτω δεξιά, εκεί που έχει κάτι κινέζικα και ένα βελάκι, πάτα στο βελάκι και επέλεξε English.
Ειδάλλως, δες εδώ:
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
Ευχαριστώ . -
Γεια σας παιδες, εχω ενα hennesey που προσπαθω να ξεκλειδωσω και μενει στο 50%.
αποδοχη ξεκλειδωματος εχω ηδη, ολα τα υπολοιπα δουλευουν κομπλε (ειχα ξεκλειδωσει κ ενος αλλου φιλου πριν μερικες μερες), Login στο mi.cloud εχω κανει κ find device επισης.
Τι αλλο μπορει να φταιει?
ευχ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα