Πες μας ποια ρομ φοράει το κινητό. Με νέο account προσπαθείς να ξεκλειδώσεις ή με το ίδιο? Και πες μας και τα βήματα που έχεις κάνει αναλυτικά, usb debuggingoem unlock κλπ κλπ!!!
Πες μας ποια ρομ φοράει το κινητό. Με νέο account προσπαθείς να ξεκλειδώσεις ή με το ίδιο? Και πες μας και τα βήματα που έχεις κάνει αναλυτικά, usb debuggingoem unlock κλπ κλπ!!!
οχι, ειναι διαφορετικο account το οποιο πηρε την εγκριση πριν 10-13 μερες και απο τοτε δεν εχει γινει καμια διαδικασια.
to usb debug ειναι ενεργοποιημενο και στο dev manager δειχνει αυτο στη φωτο. τα windows μου ειναι χ64 και ρυθμισμενα απο την προηγουμενη φορa.
ανοιγω το unlock Και συνδεομαι ειτε με μαιλ ειτε με αριθμο, και αντιστοιχα στο hennesy στο mi account. το κινητο ειναι φαινεται ενεργο μες τις συσκευες μου, το βρισκω και απο το find device, αλλα δεν ξεπερναει το 50% παλι.
ενεργοποιησα πριν και ενα Software για hide ip (freehideip) με αμερικανικη ip, αλλα παλι τιποτα.
στην αλλη περιπτωση ειχα ξεκλειδωσει χωρις ip software και κατευθειαν! με την ιδια rom.
@bilakospap Ειχα το ιδιο θεμα σε RN3P Pro + οτι μ ελεγε οτι couldnt verify device,,εγω το ξεκλειδωσα με stable.
ειχα συνδεθει με αριθμο σε ολους τους λογαριασμους και στο unlock tool την πρωτη φορα με λογαριασμο fb(παρολαυτα συνδεομουν και με αριθμο).
1ο)αν πας στο account σου και στο Tool τσεκαρε ρυθμισεις να δεις πως εχεις συνδεθει,
2ο) τσεκαρε στο cloud τις ρυθμισεις ασφαλειας,να απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις για να σου βγαλει 100
3o)θα αποσυνδεθεις και συνδεθεις σε ολα με τον αριθμο,θα κανεις ενα find device,μετα unlock και λογικα ολα καλα.
καλησπερα παιδια, προσπαθω ωρες τωρα να κανω unlock και κολλαει στο 50% το θεμα ειναι οτι στο device manager βγαζει μια συσκευη με θαυμαστικο με το ονομα android οταν εχω το redmi pro μου σε fastboot mode μηπως ξερεις τι συμβαινει και πως θα το λυσω; Εχω στην dev rom! ακολουθησα εναν οδηγο απο το φορουμ αλλα εχω αυτο το θεμα τωρα