Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα την βοήθειά σας για το θέμα μου. Είμαι κάτοχος ενός Μι5 3/64 προσφάτως αγορασμένο. Θέλω να του περάσω την Ελληνική ROM αλλά όταν πηγαίνω για να κάνω αίτηση για το ξεκλείδωμα του , δίνω τα στοιχεία μου για να κάνω σύνδεση και μετά μου πετάει το εξής μήνυμα λάθους :
Μήπως ξέρετε για ποιό λόγο γίνεται αυτό ? Για άλλο κινητό ( Redmi 3s ) η αίτηση έγινε κανονικά. -
Ο/H vp_68 έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Θα ήθελα την βοήθειά σας για το θέμα μου. Είμαι κάτοχος ενός Μι5 3/64 προσφάτως αγορασμένο. Θέλω να του περάσω την Ελληνική ROM αλλά όταν πηγαίνω για να κάνω αίτηση για το ξεκλείδωμα του , δίνω τα στοιχεία μου για να κάνω σύνδεση και μετά μου πετάει το εξής μήνυμα λάθους :
Μήπως ξέρετε για ποιό λόγο γίνεται αυτό ? Για άλλο κινητό ( Redmi 3s ) η αίτηση έγινε κανονικά.
Δοκίμασε με άλλον browser ή κάνε εκκαθάριση ιστορικού και ξανά δοκίμασε
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δοκίμασα και απο άλλο Browser και απο άλλον Η/Υ αλλά τίποτα. Βγαίνει πάντα το ίδιο μήνυμα. Έκανα το ίδιο για άλλο τηλέφωνο με άλλο mi account και δούλεψε κανονικά. Οπότε δέν ξέρω άν τρέχει κάτι με το δικό μου mi account.
-
Ο/H vp_68 έγραψε:
Δοκίμασα και απο άλλο Browser και απο άλλον Η/Υ αλλά τίποτα. Βγαίνει πάντα το ίδιο μήνυμα. Έκανα το ίδιο για άλλο τηλέφωνο με άλλο mi account και δούλεψε κανονικά. Οπότε δέν ξέρω άν τρέχει κάτι με το δικό μου mi account.
Περίεργο πάντως !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vp_68 έγραψε:
-
Ειμαστε σίγουροι οτι ειναι πρόβλημα δικό τους?
να πω πως σημερα μετα απο 5 μερες κι αμετρητες προσπάθειες ξεκλειδωσα το redmi 3s που προσπαθουσα.
να πω στα γρήγορα πως δοκιμασα τελικα σε laptop φιλου με 7αρια παλι τα ίδια στην αρχη.
να πω πως ειχα προβλημα να μπω και σε edl πλεον κι ενω την πρωτη φορα ειχα μπει και ειχα περασει την china dev.
σε καποθα φαση εβαλα το κινητο σε recovery το συνδεσα στα 7αρια και εκανε μονι του εγκατασταση driver.λ εω δεν γαμ.. μθα τελευταια unlock και 100% με την μια.
τι να πω δεν ξερω -
Τελικά μετά απο πολλές ημέρες και πολλές προσπάθειες λίγο πρίν μου δούλεψε, οπότε περιμένω τον κωδικό τους. Σας ευχαριστώ για το πολύτιμο χρόνο σας και την βοήθειά σας.
-
Παιδιά για όσους παιδεύονται με το 50% "Couldn't Verify Device", είχα δοκιμάσει τα πάντα εκτός του να περάσω developer rom. Οι stable που φοράνε τα xiaomi όταν μας έρχονται δεν ξεκλειδώνουν!
Από εδώ κατέβασμα developer global rom, πέρασμα και μετά ξεκλείδωμα με το miflashunlock. Ελπίζω να βοηθήσω μερικούς σαν εμένα που βαριούνται να ψάξουν το thread, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχει χιλιοειπωθεί σε προηγούμενα posts -
-
Άλλαξε περιηγητή ή άνοιξε παράθυρο ιδιωτικής περιήγησης...
Στο Google Chrome το πετυχαίνεις πατώντας ταυτόχρονα τα πλήκτρα ctrl+shift+nΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H agronomist232 έγραψε:
Πως μπορώ αλλιώς να κατεβάσω την εφαρμογή ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα