Καλησπέρα παλικάρια. Στην καρτέλα της αίτησης που βάζουμε όνομα, κινητό κ. λ. π. , μου γράφει μήνυμα ότι δεν έβαλα το σωστό όνομα. Δοκίμασα τα πάντα. Στα ελληνικά, στα αγγλικά. Μέχρι email έβαλα, αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
=============== Δεκ 6th 2016, 1:02am ===============
Η έκδοση είναι αυτή στην φώτο. Είναι official? Θα πάρει την αναβάθμιση που ακούγεται ότι θα έχει και ελληνικά?
καλημερα! Τελικα τα καταφερα και εστειλα την αιτηση. Μου στειλανε μηνυμα με ενα κωδικο, τον εγραψα στο πλαισιο, και τωρα περιμενω απαντηση. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Το τσεκαρισα σημερα. Κανω καποια κινηση? Ή περιμενω μήνυμά τους?
καλημερα! Τελικα τα καταφερα και εστειλα την αιτηση. Μου στειλανε μηνυμα με ενα κωδικο, τον εγραψα στο πλαισιο, και τωρα περιμενω απαντηση. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. Το τσεκαρισα σημερα. Κανω καποια κινηση? Ή περιμενω μήνυμά τους?
Φίλε Αποστόλη, έκανες κάτι συγκεκριμένο για να πάρεις κωδικό, και να μη σου γράφει "Please input correct name"; Έχω κάνει καμία πενηνταριά προσπάθειες...
Σε αυτους που παλευουν να ξεκλειδωσουν και τους λεει οτι ειναι λαθος το ονομα, αυτο που θελει ειναι το ονομα να μην εχει αριθμους, συμβολα κενά. Να ειναι απλα μια λεξη συνεχομενη. Το διαβασα στο miui.com και δουλεψε για μενα. Για δοκιμαστε και πειτε μου.
Σε αυτους που παλευουν να ξεκλειδωσουν και τους λεει οτι ειναι λαθος το ονομα, αυτο που θελει ειναι το ονομα να μην εχει αριθμους και συμβολα. Να ειναι απλα μια λεξη συνεχομενη. Για δοκιμαστε και πειτε μου.
Αν το επιβεβαίωσουν και άλλα μέλοι αυτό, ας μπει στον οδηγό για το ξεκλείδωμα ως συνοδευτικό.
Φίλε Αποστόλη, έκανες κάτι συγκεκριμένο για να πάρεις κωδικό, και να μη σου γράφει "Please input correct name"; Έχω κάνει καμία πενηνταριά προσπάθειες...