Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@lallasgr: Επειδή έχει περάσει αρκετό διαστημα από το τελευταιο unlock που έκανα στο check για να δώ αν ειναι
ενεργοποιημένος ο λογαριασμος μου για unlock παιρνω το Sorry your application has been rejected
Δε θυμάμαι τι κάνω για να ενεργοποιήσω πάλι το Unlock στον λογαριασμό που έχω.
Το έχεις πρόχειρο; -
Δες περίπου στη μέση του οδηγού που αναφέρω για complain στο ξένο φόρουμ!
-
Ο/H nickkon έγραψε:
@lallasgr: Επειδή έχει περάσει αρκετό διαστημα από το τελευταιο unlock που έκανα στο check για να δώ αν ειναι
ενεργοποιημένος ο λογαριασμος μου για unlock παιρνω το Sorry your application has been rejected
Δε θυμάμαι τι κάνω για να ενεργοποιήσω πάλι το Unlock στον λογαριασμό που έχω.
Το έχεις πρόχειρο;
-
Εκανα το complain με νέο thread και περιμένω...
Στο μεταξύ ειδα και τη σελίδα του αγγλικού forum που έβαλες στο thread του οδηγού
για τη ρομ.
Χτυπάμε παντού και όπου τους βρούμε ή να το αφήσουμε σε μία μεριά μόνο;
Εννοώ αν με τα διπλά ποσταρίσματα ενα με νέο thread και δεύτερο με reply σε άλλο thread παραπλήσιο
κάνουμε τα πράγματα πιο δύσκολα αντί εύκολα... -
@nickkon Δεν ξέρω και τις σχέσεις του δικού μας Γενικού admin @MIUI_ART με αυτούς ώστε τα μέλη του Ελληνικού forum να έχουν μια πιο καλύτερη μεταχείριση από κάποιον που δεν είναι μέλος.
Ίσως θα πρέπει να γίνει μια παρέμβαση αν βλέπει ο @MIUI_ART ας μας απαντήσει αν έχει πει κάτι σε ανώτερο επίπεδο.
=============== Δεκ 15th 2016, 11:34am ===============
Παιδιά μόλις μου ξανά ενεργοποίησαν την άδεια για το ξεκλείδωμα από την xiaomi, ενημέρωσα σχετικά τον @lallasgr και του έστειλα και Screenshot γιατί θα κάνει αναλυτικό οδηγό. Όσοι έχετε κάνει θέμα στο Ευρωπαικό forum να γνωρίζετε ότι δεν θα έρθει SMS να μπαίνετε και να τσεκάρετε κάθε μέρα το en.miui.com/unlock/download_en.html η διαδικασία μου κράτησε σχεδόν 30 ώρες αναμονή.
-
Κατάλαβες οτι ενεργοποιήθηκε επειδη σε πήγαινε για download απευθείας, σωστά;
-
Ο/H nickkon έγραψε:
Κατάλαβες οτι ενεργοποιήθηκε επειδη σε πήγαινε για download απευθείας, σωστά;
-
Ο/H derveni έγραψε:
να τσεκάρω την διεύθυνση που έβαλα πιο πάνω
Νομιζω πως το σωστό είναι το en.miui.com/unlock (χωρίς το download_en.html) -
Ο/H nickkon έγραψε:
Ο/H derveni έγραψε:
να τσεκάρω την διεύθυνση που έβαλα πιο πάνω
-
Κατσε για να μη μπλέξουμε τσαμπα.
Αν πατήσω το λινκ που έδωσες μπορώ να κατεβάσω το tool ειτε είμαι συνδεδεμένος είτε οχι.
Αν πατήσω το λινκ που εγραψα εγώ μου ζητάει να συνδεθώ. Μόλις το κάνω μου γράφει το γνωστο΄
μήνυμα για rejected.
Πριν που σε ρώτησα πιστευα πως εννοεις οτι στην περιπτωση που ενεργοποιηθει ο λογαριασμος
ξανά τότε με το που συνδέομαι αντι να βγάλει rejected σε πετάει στο download του tool
Τότε ξέρεις οτι εισαι έτοιμος για ξεκλείδωμα. Κατεβάζεις και το νεο version ή απλά δουλεύεις
και με το παλιό αν το έχεις εγκατεστημένο
Επιμένω μόνο για να μη μπλέξουμε κόσμο που θα τα διαβάσει αυτά -
Ο/H nickkon έγραψε:
Κατσε για να μη μπλέξουμε τσαμπα.
Αν πατήσω το λινκ που έδωσες μπορώ να κατεβάσω το tool ειτε είμαι συνδεδεμένος είτε οχι.
Αν πατήσω το λινκ που εγραψα εγώ μου ζητάει να συνδεθώ. Μόλις το κάνω μου γράφει το γνωστο΄
μήνυμα για rejected.
Πριν που σε ρώτησα πιστευα πως εννοεις οτι στην περιπτωση που ενεργοποιηθει ο λογαριασμος
ξανά τότε με το που συνδέομαι αντι να βγάλει rejected σε πετάει στο download του tool
Τότε ξέρεις οτι εισαι έτοιμος για ξεκλείδωμα. Κατεβάζεις και το νεο version ή απλά δουλεύεις
και με το παλιό αν το έχεις εγκατεστημένο
Επιμένω μόνο για να μη μπλέξουμε κόσμο που θα τα διαβάσει αυτά
Και αφού ενεργοποιηθεί τότε σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις πάλι το tool
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα