παιδια μια διευκρινηση. εγω που εχω κανει ηδη μια αιτηση για το Redmi PRO, και τωρα πηρα κι ενα RN3Pro, πρεπει να ξανακανω αιτηση ή ισχυει το οκ απο την πρωτη..?
παιδια μια διευκρινηση. εγω που εχω κανει ηδη μια αιτηση για το Redmi PRO, και τωρα πηρα κι ενα RN3Pro, πρεπει να ξανακανω αιτηση ή ισχυει το οκ απο την πρωτη..?
Ισχύει αρκεί να έχουν περάσει 30 μέρες που έχεις ξεκλειδώσει
Ισχύει αρκεί να έχουν περάσει 30 μέρες που έχεις ξεκλειδώσει
Αμα ξεκλειδωσες μια φορα μετα πρεπει να περημενεις νομιζω ενα μηνα για να ξανακανεις με το ιδιο mi acount αιτηση. αλιος φτιαξε ενα νεο με αλλο νουμερο και κανε δουλεια σου.
δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω αλλα θα ρωτησω. ξεκλειδωσα δυο Hennessy με unofficial χωρις να χρειαστει να περασω official dev και διαβασα και σε καποιο αλλο thread οτι το εκαναν πολλοι. εχει αλλαξει κατι πλεον; ξεκλειδωνουν ολα με unofficial;
ίσως επειδή αυτοί είναι σε άδεια λόγω κινέζικής πρωτοχρονιάς.
Αν έχετε άλλο νούμερο τηλεφώνου κάντε και μια νέα αίτηση με το άλλο νούμερο, μπορεί να σας έρθει νωρίτερα, όποιο κάτσει.
Καλό θα ήταν να κάνετε 100% τα security settings account.xiaomi.com/pass/auth/security/home
δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω αλλα θα ρωτησω. ξεκλειδωσα δυο Hennessy με unofficial χωρις να χρειαστει να περασω official dev και διαβασα και σε καποιο αλλο thread οτι το εκαναν πολλοι. εχει αλλαξει κατι πλεον; ξεκλειδωνουν ολα με unofficial;
Από όσο ξέρω όχι. Αν και εγώ ήμουνα από τους τυχαιρους που ξεκλείδωσα χωρίς Official. Καμία φορά κάθετε. Δοκίμασε.
Παιδιά έχω θεματάκι. Έχω ξανακάνει την διαδικασία ξεκλειδώματος σε redmi note 3 παλαιότερα. Το κινητό εκλάπει και τώρα θέλω με τον ίδιο λογαριασμό να ξεκλειδώσω πάλι την νέα μου συσκευή redmi 4. Γίνεται αυτό; Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω bootloader μπαίνω στην εφαρμογή στο pc κάνω Login και μου βγάζει αυτό:
και αν πατήσω go και unlock now μου βγαζει αυτο:
Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα και το Hostspotshield αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό και αίτηση πάλι κλπ κλπ..;