Δηλαδή ξεκίνησες την διαδικασία του unlock χωρίς να σου έχει έρθει η έγκριση;
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌ,τι θυμάται χαίρεται ο...πρωην αρχι-ξώληξ και μέλλων αρχι-???????????Ο/H demakhs έγραψε:
βλεπω τα καινούρια σου μάτια πρώην @@-τε, νυν takisclone, μια χαρά τα πάνε!!![]()
Ο/H roditis έγραψε:
αντιγραφή το έκανα απο την πρώτη σελ. ευχαριστώ πάντως , πήγα ένα βήμα πίσω κ το ξανάκανα κ τελικά το έστειλαν, μάλλον κόλλημα , τί να πω, υπόχρεος ωστόσο!!!
Ο/H manoskark έγραψε:
Παιδιά έχω θεματάκι. Έχω ξανακάνει την διαδικασία ξεκλειδώματος σε redmi note 3 παλαιότερα. Το κινητό εκλάπει και τώρα θέλω με τον ίδιο λογαριασμό να ξεκλειδώσω πάλι την νέα μου συσκευή redmi 4. Γίνεται αυτό; Ενώ είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω bootloader μπαίνω στην εφαρμογή στο pc κάνω Login και μου βγάζει αυτό:
και αν πατήσω go και unlock now μου βγαζει αυτο:
Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασα και το Hostspotshield αλλά δεν έγινε κάτι. Πρέπει να κάνω νέο λογαριασμό και αίτηση πάλι κλπ κλπ..;
Ο οδηγός λέει για OFFICIAL ROM. Για developer rom θέλει ξεκλείδωμα bootloader.Ο/H nickkon έγραψε:
Μπορείς αν έχεις και άλλο νούμερο κιντητού διαθέσιμο (δικο σου ή απο συγγενή που να μπορεις να δεις άμεσα τα μυνήματα) να ανοίξεις άλλο λογαριασμό και να κάνεις
αίτηση για ξεκλείδωμα. Συνήθως έρχεται το οκ πιο γρήγορα.
Αλλιώς ίσως βολέψει αυτός ο οδηγός
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Προσοχή δεν ξέρω τι παίζει με τον οδηγό, δεν το έχω δοκιμασει απλά λέει για ολα τα xiaomi