Της ξαδέρφης μου έβαλα βασικά και ναι το πάτησα πολλές φορέςΟ/H NasDriver έγραψε:
Άλλαξε αριθμό κινητού, μάλλον έχεις βάλει πολλές φορές το δικό σου για αποστολή μηνύματος
Αν βάλω το δικό μου μπορώ αργότερα να τον αλλάξω;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤης ξαδέρφης μου έβαλα βασικά και ναι το πάτησα πολλές φορέςΟ/H NasDriver έγραψε:
Άλλαξε αριθμό κινητού, μάλλον έχεις βάλει πολλές φορές το δικό σου για αποστολή μηνύματος
Ουφ! Σε ευχαριστώ, έγινε η αίτηση κανονικά!Ο/H NasDriver έγραψε:
Εκεί μπαίνει αριθμός κινητού μόνο για να σου έρθει το sms με τον κωδικό, δεν συνδέετε με κάποιο account, οπότε μπορείς να βάλεις όποιο θες
Πως το έκανες αυτό ρε φίλε?Ο/H Giannis1_ έγραψε:
Καλησπερα,
κατοχος mi4c εβαλα την nougat και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω τον bootloader βγαζει Current account is different from the account info on the device.
Εχω δοκιμασει την εφαρμογη που "αλλαζει" IP αλλα παλι τα ιδια. ( απο developer setts εχω ανοιχτο το OEM unlock)
Καποια ιδεα?
Τι ενοεις?Ο/H movieland έγραψε:
Καλησπερα,
κατοχος mi4c εβαλα την nougat και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω τον bootloader βγαζει Current account is different from the account info on the device.
Εχω δοκιμασει την εφαρμογη που "αλλαζει" IP αλλα παλι τα ιδια. ( απο developer setts εχω ανοιχτο το OEM unlock)
Καποια ιδεα?
![]()
Ο/H Giannis1_ έγραψε:
Τι ενοεις?Ο/H movieland έγραψε:
Καλησπερα,
Καποια ιδεα?
![]()
Οταν λεω "αλλαζει IP ενοω την Hotspot shield που προτεινεται στην 1η σελιδα.
Κανω καποιο λαθος στη διαδικασια? Γιατι μου βγαζει το μνμ αυτο μολις φτασει στο 50% και δεν μπορω να το ξεκλειδωσω..