Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
@makis1024 Μανόλη το ίδιο πρόβλημα με τον @giwrgos.leo έτυχε και σε μένα με ένα note4 Nikel. Το παλικάρι ήθελε να περάσει την ελληνική. Κάναμε μαζί την αίτηση και μετά από 20 ημέρες που που πήγα να ξεκλειδώσω έβγαλε το ίδιο μήνυμα παρόλο που ήρθε με μήνυμα ή έγκριση έγινε ανάκληση της άδειας. Ξανά κάναμε πάλι την αίτηση με τον ίδιο λογαριασμό και μετά από 4ημερες ήρθε το OK και ξεκλειδωσα. Καλό είναι να κάνεις και κανένα post στο miui. Com να φαίνεσαι ενεργος
Redmi note3 pro -
-
Μην κάνεις δεύτερο mi account θα μπλέξεις τα μπούτια σου, ο @sso είχε κάνει τέσσερα και χρειάστηκε η παρέμβασή του @geoanto555 για να τα ξεμπλέξει.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μην κάνεις δεύτερο mi account θα μπλέξεις τα μπούτια σου, ο @sso είχε κάνει τέσσερα και χρειάστηκε η παρέμβασή του @geoanto555 για να τα ξεμπλέξει.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
πάλι με ..... κουτσομπολεύεις???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ πάλι χρειάστηκε 8 μήνες διαβάσματος για να κατανοήσω τι είναι bootloader, unlock bt, μετάβαση από unofficial σε official rom, ψηφιακή υπογραφή & απενεργοποίηση αυτής, αίτηση ξεκλειδώματος-πως γίνεται. Και μετά πήρα το Mi5 & R3S.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πάλι με ..... κουτσομπολεύεις???
).
Μπούταρε κανονικά και στο setup όταν έφθανα στην οθόνη για σύνδεση στον mi account, έβαζα τον κωδικό, με πήγαινε σε επόμενη οθόνη που ζητούσε να δηλώσω χώρα και τηλέφωνο. Εκεί ό,τι και να έκανα, με το που πήγαινα να γράψω στα πεδία για χώρα και τηλέφωνο μου πέταγε μια οθόνη ERROR........και εκεί κολλούσα!!!Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και είχα ένα κινητό unusable.
Κάποια στιγμή ήρθε η ιδέα στον Γιώργο να γράψουμε σε ένα επόμενο πεδίο, που έλεγε (αν θυμάμαι καλά) ότι δεν χρειάζεται να γράψουμε αριθμό τηλεφώνου. Ε λοιπόν εκεί μας άφησε να γράψουμε και Ω του geo....ξεκόλλησε και προχώρησε.....Πολύ κουφό!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
είσαι κ συ, μία περίπτωση μοναδικη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός Redmi Note 3 Pro International Version (Kate) και αφού το χρησιμοποίησα λίγο καιρό με την Global Stable rom είπα να βάλω την Ελληνική.
Έχω ακολουθήσει τις οδηγίες που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα όμως κάτι κάνω λάθος και χρειάζομαι την βοήθειά σας.
1. Πέρασα στο κινητό την global dev.
2. Εφτιαξα Mi account.
3. Το unlock tool δεν δούλεψε οπότε έκανα αίτηση στο site της εταιρίας
4. Μετά από κάποιες μέρες έλαβα με SMS ένα κωδικό που έλεγε ότι ισχύει για 5 λεπτά. Δεν θυμάμαι αν τον κωδικό το χρησιμοποίησα κάπου.
5. 3 μέρες αργότερα, έλαβα ακόμα ένα SMS που έλεγε ότι μου δώθηκε άδεια να ξεκλειδώσω την συσκευή μου.
6. Κατεβάζω πάλι το unlock tool, κάνω login (με τον ίδιο λογαριασμό κάνω login και στο Mi account του κινητού)
7. Ξεκινάω το κινητό σε fastboot, το συνδέω στον υπολογιστή και πατάω unlock.
8. Η διαδικασία πρχωράει γρήγορα μέχρι το 50%, εκεί μένει για λίγο και εν τέλει μου βγάζει σμάλμα "Couldn't verify device - Current account is different from the account info on the device"
Γιατί συμβαίνει αυτό και πως το αντιμετοπίζω;
Δοκίμασα και την λύση του VPN αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Επείδη έχω διαβάσει αρκετά στο forum, να σας πω ότι δεν δημιούργησα πολλάπλούς λογαριασμούς αλλά μόνο ένα και αυτό χρησιμοποιώ στη συσκευή και στο unlock tool.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Γιάννης -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα