Σήμερα ήρθε το xiaomi note 4 global του γιου μου.
Με τέσσερις xiaomi τηλεφωνικές συσκευές πίστευα ότι θα το ξεκλειδώσω, αλλά δεν έχω σε κανένα λογαριασμό δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Δεν ξέρω πως χάθηκαν τα δικαιώματα και αν χρειαστεί να ξαναξεκλειδώσω σε τι κυκεώνα θα μπλέξω!
Έκανα λοιπόν καινούργιο λογαριασμό και αίτηση, ωστόσο στο developer options δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα. Βγάζει κινέζικο σφάλμα 10008
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.
Ναι αλλά φοράς global stable που έχει μικρές πιθανότητες για ξεκλείδωμα εάν πας για ξεκλείδωμα θα δοκιμάσεις πρώτα όπως είσαι, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσεις global dev από τον updater.
@geobas
Εγώ στον MiAccount μου έβαλα το παρακάτω: Please unlock me bootloader because I want to install the Greek rom, για το Mi5.
Για τις μικρής την συσκευή έβαλα αυτό: I want to spend the greek rom, τίποτα άλλο για να μην πω στις μεγάλης κόρης τι έβαλα " instail greek rom unlock pls".
Σκέψου τώρα τον κινέζο να κάνει και αυτός μετάφραση , στα κινέζικα αυτά τα Αγγλικά με το Google ......
Αντε να φανταστείς τι θα βγει στο τέλος ...
Πέρα από τα αστεία , δεν με βλέπω να κάνω τίποτα , και μάλλον θα μείνω με την official Global stable . Μιά χαρά είναι