Λίγο offtopic... αλλα θα το πω...
Τα δικά μου Αγγλικα είναι μέτρια και συνεννοούμαι άψογα με τους Κινέζους..
Μια μέρα έβαλα έναν ξάδερφο μου...(το παλικάρι έχει κάνει και στα εξωτερικά )
Τι να σου πω... άλλα έλεγε , άλλα του απαντούσαν...
Οπότε... google μετάφραση και δόξα το θεό..
Ναι αλλά φοράς global stable που έχει μικρές πιθανότητες για ξεκλείδωμα εάν πας για ξεκλείδωμα θα δοκιμάσεις πρώτα όπως είσαι, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να περάσεις global dev από τον updater.
Ποια developer να κατεβάσω; Του 4Χ του απλού και του Global είναι ίδιες; Ok τα βρήκα
Καλησπερα παιδια και απο μενα,μολις εγινα κατοχος ενος redmi pro και αφου εστειλα το αιτημα ξεκλειδωματος περασαν 2 μερες αν και δεν μου ηρθε απαντηση στο κινητο μπηκα απο την εφαρμογη miunlock να δω και μου εβγαλε οτι η συσκευη μου δεν υποστιριζεται και πατησα να με παει στην σελιδα.Ενω πριν μου εβγαζε οτι η αιτηση εχει σταλει και πρεπει να περιμενω τωρα μου εβγαλε κατευθειαν να κατεβασω το unlock tool οποτε τι εχει συμβει μου εδωσαν οκ η ακομα περιμενω????
Και εγω αυτο καταλαβα απλα τα θεμα ειναι στην εφαρμογη του unlock δεν με πηγαινει στο επομενο σταδιο απλα σταματαει και μου λεει οτι η συσκευη μου δεν υποστιριζεται ακομα και μου λεει να παω στην σελιδα με αποτελεσμα να μην μπορω να προχωρησω σε unlock του κινητου!!!!!!!