οχι οχι dalvik kai cache mono
και το εκανε και στο προηγουμενο update που περασα αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι σκεφτηκα οτι οντως μπορει να εκανα κατι λαθος ,αλλα αυτη την φορα τα εβαλα διπλα διπλα και τα εκανα με τον ιδιο τροπο και τα 2 ..το δικο μου ανοιξε κανονικα και το δικο της σαν να ανοιγε απο φορματ
Δεν παίζει ρόλο δλδ ότι γράφει πως είναι κατάλληλο μόνο για όσους τύπους αναφέρει?(συγκεκριμένα αναφέρει: Requirements: Mi Max, Mi 5, Mi 4s, Redmi Note 3, Mi 4c or Mi NotePro on latest Developer ROM)
Θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader. Έχω την Global StableRom 8.1. Από όσο έχω διαβάσει πρέπει να βάλω μία official developer Rom πρώτα και μετα να προχωρήσω στα επόμενα βήματα. Σωστά? (έχω ελέγξει -ακολουθώντας οδηγίες άλλου οδηγού- και ο bootloader μου είναι κλειδωμένος).
Σε ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να βοηθήσεις
Έχεις ενεργοποιήσει επιλογές για προγραμματιστές ?
Αν ναι, πήγαινε στις επιλογές για προγραμματιστές και ενεργοποίησε τα OEM unlock + USB debbuging
Επίσης στο ίδιο σημείο δες εάν υπάρχει μία επιλογή σαν "Unlock states", ή καλύτερα ανέβασε μία φώτο από το developer options
Σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου. Ναι, έχω κάνει τις διαδικασίες OEM unlock-usb debugging. Θα ανεβάσω και φωτογραφία αργότερα καθώς πρέπει να βγω εκτός γραφείου τώρα. Θα επανέλθω λοιπόν! Και πάλι σε ευχαριστώ!
Κάνω την διαδικασία unlock, κατέβασα το mi unlock tool, το τρέχω και στο 99% μου βγάζει error, binding time too short, wait 50 hours...Γιατί γνωρίζει κανείς?