Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
εχω λογαριασμο...εχω κανει αιτηση...εγκρίθηκε ..με στειλανε το λινκ για να κατεβασω την εφαρμογη... την τρεχω...με λεει οτι πρεπει μεσα απο τις ρυθμίσεις μεσα απο τουσ developer option να παω στο mi unlock status ... και να πατησω το add account and device ..το παταω...αλλα..δεν μπορει να κανει το .. add account and device
ξερει κανεις τι μπορει να φταει....γιατι..αν ειναι να τραβαμε τετοιο λουκυ για ενα...ξεκλιδωμα...αλλαζω μαρκα και συσκευη... -
-
Σουπερ. Σε ευχαριστω. Προς το παρον βλεπω οτι εχουμε μονο dev. Ειναι αρκετα σταθερη ή να περιμενω να βγει η global?
-
@diogenis_kavala Ανέβασε σε παρακαλώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να σούμε ποια ROM έχεις.
=============== Μαι 23rd 2017, 2:27pm ===============
Ο/H Antretng έγραψε:
Ειναι αρκετα σταθερη ή να περιμενω να βγει η global?
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@diogenis_kavala Ανέβασε σε παρακαλώ μια φωτο από τις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο να σούμε ποια ROM έχεις.
=============== Μαι 23rd 2017, 2:27pm ===============
Ο/H Antretng έγραψε:
Ειναι αρκετα σταθερη ή να περιμενω να βγει η global?
Σουπερ. Σε ευχαριστω. Ξερουμε αν περαν απο τα κλασσικα καουλιδα (εφαρμογες) εχει διαφορα σε αποκριση ή μπαταρια; (ουτως ή αλλος θα την βαλω... κουβεντα να γινεται περισσοτερο) -
-
Ευχαριστώ για την απαντηση. Εχω λιώσει στο διάβασμα για να ειμαι ετοιμος οταν παρω την συσκευή να την ετοιμάσω οσο το δυνατό πιο γρήγορα για να την χαρώ. Εγω που την αγόρασα απο eshop.gr πιο πολλες πιθανότητες ειναι να ειναι κλειδωμένος ο bootloader η ξεκλείδωτος ? η δον παίζει ρόλο ?Για να δω που να δώσω παραπάνω βάση. Η πρεπει να του περάσω την κινέζικη ούτως η άλλος ?
-
@captainrodos Μην βασανίζεις το μυαλό σου όταν έρθει με το καλό ανέβασε foto να δούμε ποια rom έχει.
-
Ο/H captainrodos έγραψε:
Ευχαριστώ για την απαντηση. Εχω λιώσει στο διάβασμα για να ειμαι ετοιμος οταν παρω την συσκευή να την ετοιμάσω οσο το δυνατό πιο γρήγορα για να την χαρώ. Εγω που την αγόρασα απο eshop.gr πιο πολλες πιθανότητες ειναι να ειναι κλειδωμένος ο bootloader η ξεκλείδωτος ? η δον παίζει ρόλο ?Για να δω που να δώσω παραπάνω βάση. Η πρεπει να του περάσω την κινέζικη ούτως η άλλος ?
-
Την αίτηση την έκανα και ηδη πήρα το οκ... μεσα σε 7 λεπτά μάλιστα ενω διάβασα οτι πιο παλιά ήθελε και δυο βδομάδες, απο κει και περα μου φαίνονται ενα βουνό τα βήματα που πρέπει να περάσω μεχρι να βάλω την ελληνική και προσπαθώ να τα βαλω σε μια τάξη. όποτε θα σας στείλω οταν το παραλάβω να στε καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα