Προαιρετικά ,καλά θα κάνεις , σε περίπτωση που θα έχεις πρόβλημα κάποια στιγμή , διευκολύνεις την θέση σου να φλασάρεις πάλι μια εργοστασιακή ή custom rom.
Καλησπέρα παιδιά.
Νέο μέλος και έχω παραγγείλει το πρώτο μου xiaomi(redmi note 4), το οποίο θα το έχω σε λίγες μέρες λογικά(είναι από την Παρασκευή σε αυτήν την κατάσταση "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ"). Οπότε μπήκα σήμερα να δώ τι θα κάνω όταν το παραλάβω και αφού δεν το έχω ακόμα το μόνο βήμα που μπορώ να κάνω είναι να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader. Ακολούθησα τα βήματα και ανήκα στο σενάριο 2 (που Πρέπει απλά να κάνουμε μια αίτηση προς τη Xiaomi και να περιμένουμε να μας αποσταλεί το οκ μέσω μηνύματος στο κινητός μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να ξεκλειδώσουμε). Και όλα καλά, μου έρχεται και το μήνυμα στο κινητό και πάω να το βάλω πατώντας Next και μου εμφανίζεται επάνω στη μέση της οθόνης ένα μήνυμα στα κινέζικα(το οποίο πέρασα από google translate και λέει στην ουσία πως ο κωδικός είναι ληγμένος/expired). Να πω επίσης ότι στην φώτο που έχετε προσθέσει γράφει ''Sent successfully'' δίπλα από το πλαίσιο που θα βάλεις τον κωδικό, σε εμένα όμως γράφει κάτι κινέζικα(ίσως το ίδιο, αλλά είναι κινέζικα και όχι αγγλικά). Για να μην τα πολυλογώ μου έχουν σταλεί καμιά 10αρια κωδικοί(κάνω resend κάθε φορά και πάντα βάζω το πιο πρόσφατο), αλλά κανέναν δε δέχεται. Ξέρετε τί παίζει?
Υ.Γ. Μου φαίνεται ότι θα ξημεροβραδιαστώ μέχρι να το φέρω στα μέτρα του το κινητό(αν τα καταφέρω). Αχ Xiaomi με έκαψες, να δω πότε θα κάνω την πτυχιακή....