Καταρχας ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια σας.. Επειδη Μεθαυριο φευγω διακοπές και θέλω να εχω κινητο και το κεφαλι μου υσηχο, θα το ψαξω ξανα αφου έρθω.. Μεχρι τωρα έχω κανει 3 κινητα την διαδικασια αυτη και πουθενά δεν κολλησα.. τι έπαθε τωρα δεν ξέρω..
Τελικα εγινε.. Ειχα παλια εκδοση απο το unlock. Γιατι κατεβασα αυτην που βαλατε εδω στο site ενω υπαρχει νεοτερη.. και τωρα σβηστηκαν ολα.. Επομενο βημα;
Η συσκευή ξεκλειδώθηκε με την πρώτη μου σύνδεση στο unlock tool συνεπώς το 72ωρο ξεκινά μάλλον αντίστροφα ταυτόχρονα με την λήψη του sms μετά την αίτηση για ξεκλείδωμα...τουλάχιστον σε εμένα έτσι φαίνεται να λειτούργησε....προχωράω στα υπόλοιπα με επιφύλαξη με ποιον τρόπο ...!!
καλησπέρα παιδιά από εχτές είμαι κάτοχος του Redmi Note 4x 16/3/ snapdragon 625 ,μιας που έκανα κομμάτια την οθόνη του s3 neo μου , τέσπα αυτό που με ξένισε είναι που δεν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd οπότε μιας και έχω rootarei μερικά κινητά άρχισα να ψάχνω για να ρουτάρω το δικό μου άμα λάχει και καμιά rom ... τεσπα χρησιμοποίησα το tool που προτείνετε στο guide εδώ αλλά το μόνο που μου λέει είναι ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζετε από το Μui unlocker .. με στέλνει σε ένα site που δεν βρίσκω πώς βάζω αγγλικά και κάτι θέλει να βάλω δοκίμασα με google translate αλλά τπτ .
κατέβασα και την τελευταία εκδοσή πάλη τα ίδια .