Δε παίζει ρόλο δηλαδή που δεν έχω τη συσκευή ακόμα; μ' έφτιαξες... θα το δοκιμάσω... ευχαριστώ για το χρόνο σας
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Προσπαθώ να κάνω αίτηση για δικαίωμα να ξεκλειδώσω BL
κατεβάζω το τελευταίο mi unlock tool ... to τρεχω βαζω το mi account παω στο GO ... μου βγαζει την μπλε οθονη Apply for unlocking Mi devices παταω unlock now .... με παει στο Apply for permissions to unlock Mi devices
να κατεβασω παλι τα ιδια ..!!!! ??? δεν προχωράει να βαλω στοιχειά !?? κάνει κύκλο !!! γουαι ? -
-
Πιο εύκολο είναι να εγκαταστήσει ή χρησιμοποιήσει άλλον browser για τη συγκεκριμένη διαδικασία!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αυτο ηταν !! επιτελους θενκς
-
Καλημέρα. Έκανα τη διαδικασία, μου ήρθε το permission (sms) σε 15 λεπτά έτρεξα το tool και φυσικά μου βγάζει αυτό:
Αναμενόμενο, μιας και δεν έχω τη συσκευή ακόμα, οι 72 ώρες τρέχουν τελικά ή θ' αρχίσουν από τη στιγμή που θα συνδέσω τη συσκευή; είμαι παπατρέχας το ξέρω αλλά μόνο το ΣΚ έχω χρόνο ν' ασχοληθώ...
επίσης (και με το μπαρδόν για το offtopic) αυτό που λέει για το fingerprint και το find phone παίζει να ισχύει ή απλά μας ψιλοφοβερίζουν; έχω που έχω άγχος με τα τόσα που διαβάζω για το fingerprint του Mi5s, αυτό μας λείπει τώρα, να χουμε κι έξτρα προβλήματα -
-
Ο/H johnny_red έγραψε:
Αναμενόμενο, μιας και δεν έχω τη συσκευή ακόμα, οι 72 ώρες τρέχουν τελικά ή θ' αρχίσουν από τη στιγμή που θα συνδέσω τη συσκευή; είμαι παπατρέχας το ξέρω αλλά μόνο το ΣΚ έχω χρόνο ν' ασχοληθώ...
-
το κινητό έρχεται εκτός απροόπτου αύριο... θα ξεκινήσω να τρέχουν οι ώρες και φλασάρισμα από βδομάδα... κατανοητό το σκεπτικό των 72 ωρών αλλά όντως πολύ ξενέρα ρε παιδάκι μου...
ευχαριστώ για το χρόνο σας -
καλημέρα σε όλους
Εχω αφήσει το KENZO μου εδώ και λίγο καιρό στην άκρη το έχω με τη xrtv stable
που φαίνεται στην πρωτη εικονα.
Θα δώσω το κινητό σε συγγενή μου και ίσως θελήσει την τελευταία ΜΙUI οπότε
ειπα να τσεκάρω για να δω αν ο λογαριασμός μου είναι οκ για ξεκλείδωμα bootloader που μάλλον θα χρειαστεί
Κατέβασα το mi unlock tool (miflash_unlock-en-2.3.803.10) από το drive " εργαλεία και εφαρομογές" apo
@George Kaggelaris το ανοιξα συνδέθηκα κανονικά στο λογαριασμό μου και συνδέω το κινητό σε fastboot mode
όπου παίρνω αυτό που φαινεται στη δεύτερη εικόνα. Καμία αλλαγή αν έχω συνδέσει το κινητό σε fastboot mode από
πριν ανοίξω το tool.
Ξεχνάω κάτι ή κάνω κάτι λάθος;
-
-
Το κινητό θα το δώσεις έτσι όπως είναι με την xtrv;
Το πιο απλό θα είναι να αφαιρέσεις το Mi Account σου από το κινητό, και να κάνεις factory reset πριν το δώσεις.
Ο συγγενής σου μετά θα πρέπει να φτιάξει δικό του Mi Account.
Δες εδώ έναν οδηγό που θα σε βοηθήσει! => Προετοιμασία ενός Xiaomi κινητού για πώληση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα