Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Εγώ θα του πέρναγα κατευθείαν twrp , εσύ μπες cmd και adb και αφού σου αναγνωρίσει το κινητό δώσε fastboot oem lock και enter να κλειδώσει ο bootloader , μετά ξεκλείδωσε και μόνος σου ,εάν ξεκλειδώσει κατευθείαν στο είχαν ξεκλειδώσει νόμιμα
εμενα τωρα το mi max λεει οτι παιρνει over the air updates αφου εχει την global
οταν το ξεκλειδώσω ή το κανω root θα εχω μετα καποιο προβλημα με τις αυτοματες ενημερωσεις
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Αν ξεκλειδώσεις δεν χάνεις τα over the air updates. Αν γίνεις root με Official δεν θα μπουταρει και θα πρέπει να γίνει patch το boot image. Αλλιώς βάζεις την ελληνική του φόρουμ.
Εγώ θα του πέρναγα κατευθείαν twrp , εσύ μπες cmd και adb και αφού σου αναγνωρίσει το κινητό δώσε fastboot oem lock και enter να κλειδώσει ο bootloader , μετά ξεκλείδωσε και μόνος σου ,εάν ξεκλειδώσει κατευθείαν στο είχαν ξεκλειδώσει νόμιμα
Μακη με μπέρδεψες, γιατί πρέπει να το κλειδώσω αφού είναι ειδη ξεκλείδωτο?
Το κινητό το έχω 3 μέρες τωρα και απο την πρώτη ωρα ηταν ετσι και έλεγε unlock δεν το εκανα τιποτα απολύτως. Να σημειωθεί οτι μου ηρθε σφραγισμένο με τις ταινίες του κανονικα. Τωρα αν είναι ετσι όπως τα λετε να τον κλειδώσω.