Εάν τα καταφέρει με updater ή xiaomi tool να φλασάρει dev και κάνει bound δηλαδή αυτό που λέει ο Τάκης , πάει στις 72 ώρες , αλλιώς με Plex Vpn πάει στις 360 ώρες. Καλά το έθεσα @takisfrag ;
Plex vpn Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις την ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το Google play,κατέβασε το σε apk και αφού το κάνεις ξανά δοκίμασε Το plex vpn θέλει να κάνεις sign in οπωσδήποτε με κάποιο λογαριασμό, βάλε ip China Shanghai, China shenzhen με κάποια θα την πάρει.
Πηρα ip σανγκαης οπως ειπατε. Περασε τον λογαριασμο αμεσως. Και τρεχοντας το mi flash unlock μου πεταξε μηνυμα να περιμενω 72 ωρες αν διαβαζω σωστα. Σας δινω φωτο και την Rom.
Επισης θα ηθελα να ρωτησω κατι. Μεσα στην Jason που κατεβασα ειχε ενα φακελο recovery και μεσα ενα αρχειο img με ονομα TWRP. Αυτο ειναι το twrp που θα φλασαρω πριν περασω την Jason?
Τυχερός ήσουν με τις 72 ώρες , ναι τσίμπα το twrp μέσα από την ρομ του Jason και πέρνα το μόλις ξεκλειδώσεις bootloader με adb και cmd και μετά από fr φλασάρεις xtrv.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Παιδιά έχω ένα mi4c.το κινητό είχε έρθει με twrp εγκατεστημένη. Μάλλον είχε ξεκλειδώσει ανεπίσημα πριν κάνα χρόνο που το είχα πάρει. Φόραγα ROM του Gkalen εδώ και κανά χρόνο και είπα να δοκιμάσω Miui 9. Περνώντας τη ROM δεν ξέρω τι έγινε και το κινητό brikαρε μην μπορώντας να μπω καν σε recovery. Μετά κόπων και βασάνων τελικά μέσω fastboot κατάφερα να περάσω την αγγλοκινεζικη fastboot ROM και φυσικά κλείδωσε ο bootloader ( αν και μάλλον κλειδωμένος ήταν) και μπήκε η mi recovery. Είπα να κάνω την επίσημη διαδικασία αίτησης ξεκλειδωματος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο mi account. Ότι και να κάνω γράφει " Couldn't check device security info. A server error occurred, wait a minute or two and try again". Έφτιαξα μέχρι και καινούργιο λογαριασμό μπας και στρώσει αλλά κανένα αποτέλεσμα. Άλλαξα rom και από stable αγγλοκινεζικη πήγα σε developer και εκεί τα ίδια. Γνωρίζει κανείς κάνα τρόπο να ξεκολλήσει ή να περάσω ROM με ανεπίσημο τρόπο; δοκίμασα και το Xiaomi tool του tescari και εκεί δυστυχώς αυτές τις 2 Roms μόνο μπορώ να περάσω με κλειδωμένο bootloader.
Καλησπέρα παίδες και Καλή Χρονιά.
Προσπάθησα να ξεκλειδώσω το redmi 4x (santoni) και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα:
Αφού πείραξα κάτι στο "μενού προγραματιστή" μην με ρωτήσετε τι
η νέα προτροπή του εργαλείου ξεκλειδώματος ήταν να περιμένω 72 ώρες και να επανέλθω.
Είμαι σε καλό δρόμο ή έχω χαθεί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.