@makis1024 Μανώλη έκανα αίτηση για Unlock σε φίλο με Wind και του ήρθε SMS το είδα ήμουν μπροστά, βέβαια δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση.
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Τελικα οι κινεζοι ειναι τρελοι.Σημερα εγκριθηκε το ξεκλ. Και λενε σε 47 ωρες .Πριν μια βδομαδα εκανα για το 5Α και μου εγραφαν 360.Αντε 2 μερες ακομη...
-
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω πάρει άδεια κανονικά για unlock ένα Redmi 3.
Στην προσπάθειά μου να ολοκληρώσω την διαδικασία (έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Mi Unlock 2.3.803.10) λαμβάνω το παρακάτω:
Υπάρχει περίπτωση να το παρακάμψω ή απλά θα πρέπει να περιμένω 3 μέρες?
Έχω δοκιμάσει και με την έκδοση 1.... του οδηγού αλλά μου ζητάει Update ούτως ή άλλως. -
-
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Τελικα οι κινεζοι ειναι τρελοι.Σημερα εγκριθηκε το ξεκλ. Και λενε σε 47 ωρες .Πριν μια βδομαδα εκανα για το 5Α και μου εγραφαν 360.Αντε 2 μερες ακομη...
Xiaomi 13 -
Καλησπέρα στην παρέα και καλή χρονιά!
Παρέλαβα σήμερα ένα Redmi Note 5A (2GB/16GB) με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
Έκανα όλη τη διαδικασία για ξεκλείδωμα του bootloader και μου ήρθε αυθημερόν (!) SMS ότι μπορώ να κάνω unlock. Κατέβασα την τελευταία έκδοση του miflash unlock (en-2.3.803.10). Όταν πατάω Unlock παίρνω ακριβώς την οθόνη που δίνει πιο πάνω ο φίλος bag67 στο μήνυμα #2555.
Από developer options όταν επιλέγω Mi unlock status και κατόπιν πατάω το κουμπί Add account and device, μου εμφανίζεται για λίγο ένα pop-up ένα μήνυμα στα κινέζικα που είναι κάπως έτσι: "10008: <κινέζικα>API<κινέζικα>. Σημειωτέον ότι στον ίδιο Mi λογαριασμό έχω κι ένα Redmi Note 2. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; -
Κατέβασε plexvpn (από play store) να πάρει το κινητό κινέζική ip , κάνε login στο Plexvpn , επέλεξε Shanghai σαν Server βάλε λογαριασμό στο mi unlock status και δοκίμασε ξανά να ξεκλειδώσεις. Εάν πάρεις το πολυπόθητο 360 ώρες , περιμένεις δεκαπέντε ημέρες για ξεκλείδωμα.
-
Ετσι όπως το πάνε, θα κανεις αίτηση τα Χριστούγεννα κ θα ξεκλειδώνεις τη ... Μεγάλη Δευτέρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Κατέβασε plexvpn (από play store) να πάρει το κινητό κινέζική ip , κάνε login στο Plexvpn , επέλεξε Shanghai σαν Server βάλε λογαριασμό στο mi unlock status και δοκίμασε ξανά να ξεκλειδώσεις. Εάν πάρεις το πολυπόθητο 360 ώρες , περιμένεις δεκαπέντε ημέρες για ξεκλείδωμα.
-
Δοκίμασες να ξεκλειδώσεις με mi unlock tool και δεν πήρες μήνυμα για try to unlock after x hours;
-
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H spiros@1 έγραψε:
-
Όντως υπάρχει μια διαφορά στις ώρες (το συνηθισμένο 72 γίνεται 360) που έχει παρατηρηθεί σε τουλάχιστον 2 μέχρι τώρα συσκευές.
Αν θα υπάρξουν κι άλλες ή θα αλλάξει το 360 σε 72 κάποια στιγμή, δεν είναι γνωστό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα