Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το 360, παρατηρείται σε συσκευές που προσπαθούν να ξεκλειδώσουν με VPN
Xiaomi 13 -
Γνωμη μου ειναι οτι συσκευες αγορασμενες απο ελλαδα (καταστηματα) παιρνουν τις 360 ωρες.Αγορασα απο κοτσοβ. Note 5Α. Μεταχειρισμενο Note 3pro αγορασμενο απο κινα μου εβγαλε 47 ωρες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Oι εκδόσεις της σειράς 5Α και 5Χ -μέχρι τώρα- έχουν δώσει 360, η χώρα αγοράς δε φαίνεται να παίζει ρόλο.
Το φαινόμενο έχει αναφερθεί και σε διεθνή forum. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασες να ξεκλειδώσεις με mi unlock tool και δεν πήρες μήνυμα για try to unlock after x hours;
-
-
@makis1024 Το έχω συναντήσει -θυμάμαι αυτή τη στιγμή- σίγουρα σε Ugg, Ugglite, Tiffany.
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο το τοπίο και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.
Καταλήγουμε σε συμπεράσματα από τις παρατηρήσεις -
Πρέπει αναγκαστικά να περιμένεις.
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 (Για πρώτη φορά) -
-
-
Όχι , δεν παίζει ρόλο αυτό! Είθισται εσχάτως η Xiaomi να στέλνει το μήνυμα της έγκρισης εντός ολίγων ωρών ή ακόμη και λεπτών, από την υποβολή του αιτήματος.
Το θέμα δεν είναι σε πόσο χρόνο πήρες την έγκριση αλλά σε πόσο χρόνο θα ξεκλειδώσεις! -
Όχι , δεν παίζει ρόλο αυτό! Είθισται εσχάτως η Xiaomi να στέλνει το μήνυμα της έγκρισης εντός ολίγων ωρών ή ακόμη και λεπτών, από την υποβολή του αιτήματος.
Το θέμα δεν είναι σε πόσο χρόνο πήρες την έγκριση αλλά σε πόσο χρόνο θα ξεκλειδώσεις!
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα