Aναγκαστικά Μάνο.Α και κάτι αλλο που δεν μπόρεσα να κάνω είναι η αλλαγη της συσκευής στο forum της miui. Πιστεύω πως αν γίνει δεκτή η αλλαγη εκεί θα λυθεί το πρόβλημα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48771/
καλησπέρα, ηρθε για φιλο mi note 3 με china stable περασα επιτυχως μεσω update china developer συνδεσα λογαριασμο με Plxvpn στο mi status και όλα καλα. Μολις πηγα να ξεκλειδωσω bootloader μου εβγαλε μηνυμα να περιμενω 72 ωρες. Εχω τις εξης αποριες. Γινεται με καποιο τροπο να το παρακαμψουμε; επισης μολις περασουν οι 72 ωρες θα ξεκλειδωσε η υπαρχει περιπτωση να εχω προβλήματα και να μου ξανα βγαλει να περιμενω; Ρωταω γιατι το κινητο είναι φιλου και το χρειαζεται και οι κινεζικες ρομ είναι πολύ κουραστικες με τις default εφαρμογες σελιδοδείκτες, κτλ κτλ
Παρέλαβα ένα 4Α (Rolex) για την γυναίκα μου με 8.5 stable global, έκανα την σχετική αίτηση για unlock ήρθε έγκριση και προχώρησα κανονικά έως το βήμα που μου έβγαλε μήνυμα για 72 ώρες. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω αλλά το ερώτημα είναι αν πρέπει ντε και καλά να πάω πρώτα σε dev - κάπου διάβασα ότι δεν χρειάζεται πλέον, ισχύει?
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
O.k. thanks, επόμενη ερώτηση... δεν έχει βγει 9 γι αυτό εδώ? Ούπς... το 4Α εννοώ - αλλά είμαι σε λάθος νήμα... Άκυρο, βρήκα την 9.2.2 stable στο σχετικό νήμα. Αν θέλει κάποιος συντονιστής ας σβήσει το post.
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"