Καλησπέρα σας
Μόλις μου έδωσε ένας φίλος το MI6 που το του το έφεραν από κινά απευθειας.θελω να ξεκλειδώσω bootloader για να του περάσω global ρομ διότι το τηλεφωνώ έχει μόνο κινεζικά και αγγλικα.ηρθε με την MIUI 9.2 stable 9.4.2.0 (android 7.1.1) για να προχωρήσω στην διαδικασία αν δεν κάνω λάθος πρέπει να βάλω developer rom πρώτα και μετά να ξεκλειδώσω σωστά?
εχω καταβασει αυτην ''miui_MI6Global_7.12.14_94bf868f69_7.1''μπορώ να την κάνω εγκατάσταση κατευθείαν στο κινητό μεσώ τις εφαρμογής του κινητοί?
Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστα και ολα γίνουν καλά και ξεκλειδώσω έπειτα μπορώ να περάσω μια fastboot global και αν ναι υπαρχει θεμα αν ειναι android 8?
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Πολύ σωστά τα είπες όλα φίλε μου. Περνάς την Developer μέσω updater, ξεκλειδώνεις τον Bootloader (μέτα από 72 ώρες το πιθανότερο) και μετά μπορείς με miflash να περάσεις μια Official Global fastboot ROM.
Δοκίμασε μέσα από την εφαρμογή Update να κάνεις την αναβάθμιση με ανοικτό wifi για την απoκρυπτογράφηση της rom. Και μετά θα προσπαθήσεις για την αίτηση για ξεκλείδωμα.
ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
αν η developer που θα κατεβασω ειναι android 8 υπαρχει θεμα ?Γιατι αυτη που εχω δεν με αφηνει να την περασω.τωρα κατεβαζω την 8.2.1