Greetings from Xiaomi!
Thank you for writing us. I will be glad to assist you.
I understand that you wish to unlock the bootloader of the device and you are facing issues with it. I would request you to please try to unlock the bootloader of with the help of any other Mi Account. As one Mi Account can unlock one device.
Εγώ βέβαια δοκίμασα με άλλα 2 mi account αλλά τίποτα, δηλαδή με το δικό μου που το ξεκλείδωσα μία φορά παλιότερα, τέλος?
Δεν σου λέει αυτό. Κάθε λογαριασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για πολλές συσκευές. Ο περιορισμός είναι: μια συσκευή κάθε 30 ημέρες.
Συνιστάται βέβαια κάθε συσκευή να έχει το δικό της λογαριασμό...
@amavroudis είσαι σίγουρος?
Έχω ανταλλάξει μαζί τους πάρα πολλά μηνύματα και ξέρουν ότι ξεκλείδωσα πριν πολύ καιρό, και μου γράφουν να δοκιμάσω με άλλο account.
το κινητό μου μπήκε σε bootloop προ τριημέρου χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια εμφανης αιτία πλην του ότι πάτησα 5-6 φορές απανωτά το Power button για να ξεκολλήσει. Έκτοτε προσπαθώ να βρω κάποια λύση, παρότι άσχετος, αλλά συνεχώς προκύπτει κάτι καινούριο. Πήγα να κάνω Unlock τη συσκευή αλλά ενώ φτάνει στο 99% μετά μου βγάζει ένα μήν. που αναφέρει:
Current account is not bound to this device.
Add your account and device in MUI's Settings > Developer Options > Mi Unlock status
Δυστυχώς βέβαια δεν μπορώ να μπω στο μενού του κινητού..