καλημερα μετα απο αρκετη σκεψη ειπα να το επιχειρησω και κολλησα στο σημειο π κανω flash to recovery.img μ βγαζει error οτι δεν το βρισκει. κανονικα εχω κανει exctract to recovery στον φακελο adb και το εχω μετονομασει σε recovery.img. τι μπορει να φταει?
Μηπως εχεις γραψει σε λαθος νημα? Σε αυτον εδω τον οδηγο δεν θα επρεπε να εχεις φτασει στο σημειο που κανεις flash το recovery
Σιγουρεψου οτι το γραφεις ακριβως οπως το εχεις μετονομασει στο φακελο του adb, προσεξε μηπως εχει διπλη καταληξη (recovery.img.img), δοκιμασε καποια αλλη USB port στον υπολογιστη. Καποια που να ειναι στη motherboard οχι μπροστινες.
Μαλλον εχεις ρυθμισει τον υπολογιστη σου να κρυβει τις καταληξεις. Οποτε Ισως κακως το μετονομαζεις. Δοκιμασε να σβησεις το .img που βαζεις και δωσε παλι την εντολη. Αν τα κανεις ολα σωστα και παλι δεν το βρισκει τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα USB port ή καλωδιου. Τρωνε κατι κολληματα.
και κατι ακομα το κιν το βρισκει οταν πληκτρολογω το adb devices μονο οταν εχω επιλεξει στο κιν την επιλογη του usb για μεταφορα φωτογραφιων παιζει καποιο ρολο αυτο?
λοιπον εκανε το flash kai tin rom ola ok twra eimai sto shmeio p leei meta to flash kaneis reboot to system emena mono t ekane
einai to eikonidio tis mi k apo katw fortwnei to android prepei twra na kanw kati? den m exei bgalei pososta fortwshs