@NasDriver
Αν μπορεις μετακινησε τη χθεσινοβραδινη μεταμεσονυχτια συζητηση που ειχα με τον c2byalex στο θεμα Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) γιατι ειχε κολλησει στο flash recovery.img που αναφερεται σε εκεινο τον οδηγο.
Ευχαριστω.
(και μετα σβησε το παρον μηνυμα :P)
@NasDriver
Αν μπορεις μετακινησε τη χθεσινοβραδινη μεταμεσονυχτια συζητηση που ειχα με τον c2byalex στο θεμα Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) γιατι ειχε κολλησει στο flash recovery.img που αναφερεται σε εκεινο τον οδηγο.
Ευχαριστω.
(και μετα σβησε το παρον μηνυμα :P)
OffTopic
Το έκαναν είδη και έψαχνα να βρω την συζήτηση που είχατε
Παιδια καλησπερα. Εχω παραλαβει το xiaomi mi5 με unofficial rom. Το προβλημα μου ειναι οτι το pc suite δεν το αναγνωριζει και μου βγαζει αυτο το μηνυμα: "You need to update your device to use Mi PC Suite''. Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω? Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα παλι τιποτα..
Παιδια ολα πηγαν μια χαρα τελικα! Αγνοησα το γεγονος οτι δεν το αναγνωριζει το mi pc suite (ακομη και με τον οδηγο του geoanto δεν το εβλεπε), γιατι στον device manager το κινητο φαινοταν κανονικα, οποτε τα drivers δεν ειχαν προβλημα. Εκανα flash την china developer και ολα τελεια. Ξεκλειδωσα bootloader, περασα την ελληνικη stable και το κινητο πεταει! Ευχαριστω για το feedback! Καλο βραδυ.
P.S. Το mi pc suite μαλλον οπως ανεφερε ο takisfrag δεν ειναι συμβατο με android 6, αλλα αν τα drivers περαστουν κανονικα, νομιζω οτι μπορειτε να προχωρησετε σε flash! Ας το επιβεβαιωσει ομως και καποιος πιο εμπειρος απο μενα.
Παρέλαβα πρόσφατα ενα Μi5 απο κινεζομάγαζο το οποίο φορούσε μια fake rom 7.3. Με το σκεπτικό να περάσω την επίσημη Global Stable έκδοση, ακολούθησα τον οδηγό που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα ακολουθώντας πιστά τα βήματά του και έλεγξα πρώτα βέβαια οτι ήταν κλειδωμένος ο bootloader.
Αν και μου είπε το Mi PC Suite οτι όλα καλά, κατέβασε την κινέζικη έκδοση και εκανε update, εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει σε ένα είδος bootloop που εμφανίζει το λογότυπο του Mi, το Android απο κάτω και καθε τόσο ανεβάζει - κατεβάζει την φωτεινότητα της οθόνης. Τι δεν έχω κάνει σωστά και τι βήματα να ακολουθήσω από εδώ και πέρα?
Καλησπέρα στην παρέα!
Διαβαζοντας το πρώτο ποστ ειδα οτι για το φλασαρισμα της official rom απαιτειται pc με windows x64
Με χ32 δε γίνεται τίποτα?
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα . Φίλε markito ναι για να κάνεις δουλειά θέλεις μόνο pc με 64bit γιατί με 32 νομίζω έχει ασυμβατότητα οι drivers οπότε το ξεχνάτε . .
Πολύ σωστά το λες death rose gr το mi pc suite το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν υποστηρίζει το Android 6 αλλά το θέλουμε για τους drivers και προχωράμε κανονικά μετά . .