Ναι φιλε μια χαρα ειναι μολις το τσεκαρα αρκει να πας εκει ποπυ λεει εμφανιση spoiler και να κανεις ενα κλικ επανω του και βλεπεις την φωτο !!
Αλλο ενα κλικ και κλεινει η φωτο και προχωρας πατακατω..!!! Τσεκαρες πρωτα αν εχεις κλειδωμενο bootloader η οχι ..?? Αν οχι κανε πρωτα αυτο !!!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Γεια σας φίλοι μου ,
απο τον περασμένο Ιούλιο έχω ένα Mi5 , το οποίο δυστυχώς το αγόρασα από κινέζικο σάιτ και τώρα δεν μπορώ να ξεφορτωθώ την Κινεζορομ του... Ο BL είναι κλειδωμένος και το μόνο που θέλω είναι να βάλω Global Stable...
Έχει την unofficial ROM 7.8.11.00 (MAACNDB) Stable. Όταν εφαρμόζω τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (δεν μου δούλεψε ποτέ αυτός ο οδηγός) στην αναζήτηση για το update βγάζει πως έχω κάποια ROM 7.2.X.X(δεν θυμάμαι ακριβώς τα δύο τελευταία). Γι 'αυτό το λόγο θεώρησα ότι αυτός εδώ ο οδηγός είναι και αυτός που πρέπει να ακολουθήσω. Το θέμα είναι ότι μετά την εντολή "adb reboot edl" (όλα τα προηγούμενα έχουν γίνει κατα γράμμα) το τηλέφωνο σβήνει αλλά δεν αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι. Να συνεχίσω τα επόμενα βήματα έτσι ή όχι;
Αν ακολουθήσω τον οδηγό που αναφέρω πιο πάνω με το Κινέζικο Mi Pc Suite θα γίνει τίποτα ;
Μετά την Κινέζικη Official πως βάζω την Global Stable?
Υλικρινά έχω απογοητευτεί και σκέφτομαι σοβαρά να το πάω στην αντιπροσωπία μπας και κάνουν κάτι....