Ευχαριστω πολυ αδερφε...
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣτα stable (stable ελληνική σε νεότερη stable ελληνική) όμως, κρατάει τα δεδομένα ; ή τα σβήνει ;Ο/H NasDriver έγραψε:
Από stable > stable και από developer > developer δεν χρειάζεται πλέον κανένα wipe, απλά κάνεις install, κατά την εγκατάσταση γίνονται αυτόματα τα wipe
Όταν μιλάμε για απλή αναβάθμιση της ρομ που έχουμε και στην περίπτωση που η android version παραμένει ίδια δεν χάνεται τίποτα και δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα βήμα. Στην περίπτωση τώρα που πας να κάνεις Update μια νεότερη ρομ η οποία είναι και μεγαλύτερο Android (π.χ. lollipop->Marshmallow) τότε προτείνουμε να γίνεται καθαρή εγκατάσταση εκ νέου της ρομ οπότε και ναι σε αυτή την περίπτωση χάνονται όλα, γιαυτό τονίζουμε να παίρνετε πάντα ένα backup (τοπικό αλλά και nandroid). Από κει και πέρα έχουν γίνει αναφορές από διάφορους ότι έκαναν update κανονικά σε νέο android χωρίς να χρειαστεί factory reset και δεν έχασαν τίποτα. Αντιμετώπισαν δηλαδή αυτή τη γερή αναβάθμιση σαν μια απλή αναβάθμιση! Αυτό είναι επιλογή του καθενός όμως στο τι θα κάνει. Επειδή αλλάζουν τα partition όταν πας από android 5.1.1 σε android 6.0.0 (μην το μπερδεύετε με την έκδοση της MIUI, εδώ μιλάμε για τη βάση του λειτουργικό το καθαρό android που τρέχει από πίσω) τότε μια καθαρή εγκατάσταση οδηγεί σε αποφυγή ενδεχόμενων προβλημάτων.Ο/H gto έγραψε:
Στα stable (stable ελληνική σε νεότερη stable ελληνική) όμως, κρατάει τα δεδομένα ; ή τα σβήνει ;
Αν την πέρασες, γιατί να την περάσεις και με twrp ; Γιατί 2 φορές ;Ο/H adekastos έγραψε:
Σε περίπτωση που πήγαμε απο gtv σε stable μεσω mi-recovery θα χρειαστεί να ξαναπεράσει η ρομ και με twrp?