Θα το αφήσεις να φορτίσει για τα καλά πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε.
Θα συλλέξω στοιχεία και θα σου ετοιμάσω τα βήματα.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούok. απλα με cmd,cd C:\adb δεν βλεπει την συσκευη...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα το αφήσεις να φορτίσει για τα καλά πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε.
Ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω.....ΑψογοςΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Λοιπόν για να μην μπερδεύεσαι με εντολές, έχω κάνει τροποποίηση του οδηγού - Script του GR_Macedon ώστε να σου περάσει αυτόματα το TWRP Recovery του michael.
Κατέβασε αυτό και κάνε το extract στο PC σου.
=> ADB_auto_flash_TWRP_3_image_for_Redmi_3.zip
Ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό και φυσικά εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την συσκευή σου σε FastBoot Mode.
=> Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
Ανεξάρτητα αν οδηγός αναφέρεται σε άλλη συσκευή, εσύ απλά θα ακολουθήσεις τις οδηγίες πηγαίνοντας κατευθείαν στο σημείο που αναφέρει για το FastBot Mode της συσκευής.
Καλή επιτυχία....
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από κατανάλωση πως πάμε ρε παιδιά. Έχω διαπιστώσει ότι εξελίσσεται ένα δράμα. Και θερμοκρασία ανεβασμένη.
Ο/H gkalen έγραψε:
Οπως διαβάσατε ήδη , στην τελευταία Miui 7 ή xiaomi απενεργοποίησε το ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας σχεδόν σε όλες τις συσκευές...
Όμως για το Redmi2TD δεν ήθελα να έχω Supersu σ'αυτην την τελευταία Miui 7 , έτσι λοιπόν εφτιαξα τη ρομ με λειτουργικό ροοτ μεσω του κέντρου ασφάλειας της Miui , από τη Miui 8 και μετά θα δούμε αν καταφέρουμε να το ενεργοποιήσουμε ή θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιήσουμε Supersu.
Όποιος θέλει τη ρομ του Redmi2TD με ροοτ μέσω του κέντρου ασφάλειας , μπορεί να τη βρει στα downloads, εδώ .. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…UNDER-MiUi7-6-5-19/#files
Αυτά και αναμενουμε την Miui 8 !!!!
Ο/H gkalen έγραψε:
@rocketking85
Δυστυχως διάβασα ότι υπάρχουν προβλήματα σε κάποιες συσκευές μετά τις δύο τελευταίες αναβαθμίσεις..
Αν έχει το ίδιο πρόβλημα κι άλλος με την ίδια συσκευή που έχεις τότε ίσως χρειαστεί να πας σε παλιότερη version ή να περιμένεις από τη Miui 8 να δεις αν διορθώθηκε..